19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăOpiniiNetoi, italieni, bucuresteni...

Netoi, italieni, bucuresteni…

Telenovela cumpararii Universitatii continua, desi n-ar fi exclus ca in aceasta dimineata sa aflam ca Gigi Netoiu e ca si revenit in fotoliu de patron al oltenilor. Ca de obicei, cei doi fosti colegi de facultate politieneasca, Staicu si Netoiu, surprind in multe, mai ales in negocieri. Zgirciti in explicatii pentru presa, cei doi au de citeva zile un interes comun: Universitatea Craiova. Staicu este foarte zorit sa vinda, iar Netoiu doreste sa cumpere. Au mai existat si alti oameni interesati de acest troc, dar, din varii motive, au renuntat, sau cel putin asa pretind (un investitor din Constanta, adus de fostul presedinte al „Craiovei Maxima“, Corneliu Stroe, si fostul patron si presedinte Adrian Mititelu).


Ce se stia ieri despre vinzarea Universitatii? Cum scriam mai sus, ca Gigi Netoiu ar fi in „pole position“… In plus de aceasta oferta, au aparut marti seara alte doua. Impresarul italian Barbagalo, cel care l-a adus pe Daouda la Universitatea, a spus ca zilele acestea va ajunge in Craiova cu investitori italieni interesati sa cumpere echipa, iar Staicu a confirmat aceasta informatie. Pe ultima suta de metri a aparut si interesul unei firme foarte puternice din Bucuresti, dar care inca nu s-a prezentat la negocieri directe in Craiova, ci printr-un intermediar, patronii fiind plecati de Sarbatorile de Paste in strainatate. Bucurestenii i-au propus lui Staicu o intilnire directa la sfirsitul saptaminii viitoare. Ei sint interesati de brandul Universitatea si, conform unui apropiat al acestora, Netoiu ar fi un copil mic pe linga puterea financiara si seriozitatea acestei firme din Bucuresti!


Problema este ca atit italienii, cit si misteriosii bucuresteni vor ajunge la negocieri directe cu Dinel Staicu probabil doar saptamina viitoare, iar patronul Universitatii pare foarte grabit sa vinda!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS