9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăOpiniiAtent doar cu prazul

Atent doar cu prazul

Mariko Daouda risca sa intre intr-o mare incurcatura. Hotarit sa plece in probe la Sahtior Donetk si oprit brutal din drum ba de impresarul Barbagallo, ba de Staicu, ca nimeni nu mai intelege nimic, Mariko s-a jucat cu vorbele si i-a cam „sucarit“ pe suporterii olteni. Prin urmare, o parte a galeriei l-a amenintat ca, daca nu isi retrage cuvintele pe care le-a spus („Daca plec, o sa-mi fie dor doar de praz“, desi nu cred ca a mincat vreodata praz…), o sa fie vai de el la intoarcere, asta in cazul in care Mariko se si intoarce…

In felul lor, oamenii de la peluza, cei care „ard“ pentru Universitatea, au dreptate. Ei l-au iubit fara conditii pe Daouda, din momentul in care Cirtu l-a bagat in echipa sa-l faca fotbalist, iar acum Mariko se face ca i-a uitat si isi aminteste doar de praz.

Pe de alta parte, „Charly“ si membrii gruparii sale ar trebui sa fie atenti sa nu fie atrasi, fara voia lor, in alte jocuri, mult mai subtile.

Chiar daca merita o „papara“, macar asa, de control, Mariko Daouda a demonstrat pina acum ca nu tradeaza fotbalul si nici echipa la care joaca. Fara sa beneficieze de un talent deosebit, Mariko a evoluat de fiecare data cu un angajament dus pina la limita sacrificiului. Mai mult, ieri, Cirtu spunea undeva ca in ultima perioada pe care a petrecut-o pe banca Universitatii, una cu destule semne de intrebare in ceea ce priveste onestitatea conducerii administrative, regreta ca nu l-a putut avea la dispozitie pe Mariko, accidentat atunci, un jucator pe a carui corectitudine se putea baza fara probleme.

De fapt, scriam si deunazi, tocmai aceasta implicare totala, cu un singur interes, acela de a evolua cit putea el de bine, i-a cam creat neplaceri lui Daouda in vestiar si in relatiile cu conducerea. Iar atunci cind, suparat, a amintit doar de praz, probabil ca lui Mariko ii disparuse complet increderea in oamenii cu care s-a intersectat in Banie si s-a gindit ca la capitolul „prieteni adevarati“ sa treaca o… planta. Nu cred, insa, ca Daouda i-a bagat cu buna-stiinta si pe suporterii Craiovei in categoria celor de care nu mai vrea sa auda si sint convins ca, la intoarcere (daca se mai intoarce…), o discutie intre el si galerie ar lamuri problema.

In rest, n-am gasit nici o logica intr-o declaratie recenta a lui Dinel, care a spus ca din banii pe care ii va incasa pe Daouda va achizitiona un atacant de valoare. Pai, ce legatura exista intre nevoia de un virf adevarat si vinzarea unui fundas? Ca, si cu Daouda, si fara Daouda, tot trebuie cumparat un golgheter de calibru, asa a spus si antrenorul…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS