16.2 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinActorul Chance Perdomo a murit la 27 de ani, într-un accident de motocicletă

Actorul Chance Perdomo a murit la 27 de ani, într-un accident de motocicletă

Actorul Chance Perdomo, starul filmului „Chilling Adventures of Sabrina”, a murit la 27 de ani, după un accident cu motocicleta, potrivit CNN.

„În numele familiei și al reprezentanților săi, împărtășim cu inimile grele vestea morții premature a lui Chance Perdomo, ca urmare a unui accident de motocicletă”, a declarat reprezentantul său, Rachel Hunt. Autoritățile locale au spus că nu au fost alte persoane implicate în accident, a spus Hunt.

Perdomo l-a jucat pe Ambrose Spellman în toate cele patru sezoane ale filmului „Chilling Adventures of Sabrina” de la Netflix. De asemenea, era cunoscut pentru rolul lui Andre Anderson în „The Boys” al lui Prime Video „Gen V”, care a debutat cu primul sezon anul trecut. În 2019, Perdomo a obținut o nominalizare la premiul BAFTA TV pentru cel mai bun actor principal pentru filmul TV „Killed by My Debt”.

Mesaje de la prieteni

„Pasiunea lui pentru arte și apetitul nesățios de viață au fost simțite de toți cei care l-au cunoscut, iar căldura lui va continua în cei pe care i-a iubit cel mai drag”, se spune în declarația împărtășită de reprezentantul său.

Amazon MGM Studios și Sony Pictures Television au lansat o declarație despre tragedie. „Întreaga familie Gen V este devastată de dispariția bruscă a lui Chance Perdomo. Amazon MGM Studios și Sony Pictures Television trimit gândurile și sprijinul sincer familiei lui Chance și tuturor celor care l-au iubit”, se arată în declarație.

Producătorii din „Gen V” și-au amintit actorul ca pe un interpret fermecător și talentat. „Chance a fost întotdeauna fermecător și zâmbitor, o forță entuziastă a naturii. Un interpret incredibil de talentat și, mai mult decât orice altceva, o persoană foarte bună şi drăguță”, au spus producătorii. „Nici să scrii despre el la timpul trecut nu are sens. Ne pare foarte rău pentru familia lui Chance și suntem îndureraţi pentru pierderea prietenului și colegului nostru.”

Citeşte şi: Traficant de droguri din Craiova, după gratii

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS