16.2 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazin(VIDEO) Céline Dion o apariție publică rară

(VIDEO) Céline Dion o apariție publică rară

-

Céline Dion, de 55 de ani, şi-a făcut apariţia în public, prima în 3 ani și jumătate, după ce a fost diagnosticată cu o boală extrem de gravă. Sindromul de persoană rigidă este o tulburare neurologică care declanșează spasme musculare, uneori insuportabile, potrivit People.

Vedeta a participat luni seară la un meci de hochei din NHL, conform fotografiilor din timpul serii.

După ce s-a bucurat de meciul dintre Vegas Golden Knights și Montreal Canadiens de la T-Mobile Arena din Las Vegas, Céline a intrat în vestiar pentru a-și saluta echipa din orașul natal, îmbrăcată într-o vestă albă matlasată peste un pulover cafeniu.

Arista a fost surprinsă dând mâna cu membrii echipei și pozând alături de fiul său René-Charles, de 22 de ani, și gemenii Eddy și Nelson, de 13 ani.

Vicepreședintele departamentului de comunicare al lui Canadiens a împărtășit fotografii alături de Céline pe Instagram, cu brațul cântăreței în jurul ei.

„Am avut o vizită frumoasă la meciul de ieri din Vegas. Mulțumesc @celinedion pentru generozitatea ta. Întreaga echipă este foarte fericită că te-am întâlnit pe tine și familia ta”, a declarat femeia.

Céline Dion îşi doreşte reluarea concertelor

În luna mai, o sursă a declarat că Céline Dion face tot ce poate pentru a se menține sănătoasă și pentru a reveni pe scenă după ce și-a anulat concertele până în aprilie 2024.

„Este sfâșietor faptul că a trebuit să anuleze turneele, dar suferă de o boală gravă și acest lucru îi perturbă viața de zi cu zi. Ea nu a renunțat deloc. Speră să țină sub control toate problemele legate de această boală pentru a putea cânta din nou. Ea face tot ce poate în timp ce lucrează cu medicii pentru că vrea să performeze. Ea speră să controleze toate problemele legate de această boală, astfel încât să poată cânta din nou. Nu a cedat deloc”, a declarat o cunoștință din viața artistei.

Citeşte şi: (VIDEO) Chuck Norris revine pe ecrane

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Începe Sărbătoarea liliacului la Ponoarele, în Mehedinți

Sărbătoarea Liliacului, ediția 2024 are loc la Ponoarele, județul...

ȘTIRI GdS