10.6 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazin(VIDEO) Chuck Norris revine pe ecrane

(VIDEO) Chuck Norris revine pe ecrane

-

Chuck Norris revine pe ecrane cu thrillerul de acțiune științifico-fantastic Agent Recon, despre un grup operativ de securitate subterană.
Filmul îl asociază pe Norris cu actorul Marc Singer. Îl prezintă pe agentul înalt calificat Derek Ting într-o misiune periculoasă de a se infiltra într-o unitate despre care se zvonește că lucrează cu tehnologia extraterestră.

Chuck Norris, de 83 de ani, va juca alături de Marc Singer, scenaristul şi regizorul filmului „Agent Recon”, potrivit movieweb.co. Filmul se va lansa anul viitor.

„Echipa mea de cascadori a forţat limitele viziunii mele pentru a pune în scenă scene de acţiune de înaltă calitate, cu o poveste pe măsură. Fiul lui Chuck, Dakota, a coregrafiat toate luptele tatălui său. Am filmat cu camerele ARRI Alexa în unele dintre cele mai impresionante decoruri şi peisaje de la Hollywood. Am avut efecte speciale de ultimă generaţie, o coloană sonoră fulminantă şi efecte sonore dinamice”, potrivit lui Singer.

„Agent Recon” urmăreşte aventurile lui Alastair (Chuck Norris), comandantul unei echipe de forţe speciale chemată să investigheze o bază din New Mexico suspectată că face experimente pe extratereştri. În timp ce se află acolo, echipa dă peste o fiinţă neidentificată cu o forţă extraordinară şi cu abilitatea de a controla minţile soldaţilor. Însoţit de un începător şi de un veteran al puşcaşilor marini, Alastair merge să se confrunte cu acest monstru, gata să distrugă întreaga umanitate…

Citeşte şi: (VIDEO) O fetiță de 2 ani, surprinsă ”gonind” pe șosea cu o decapotabilă roz

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Mario Scurtu – două medalii la olimpiade naționale și...

Mario Scurtu, elevul din Gorj, calificat la patru olimpiade,...

ȘTIRI GdS