14.4 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinGigi Hadid, arestată pentru posesie de droguri în Insulele Cayman

Gigi Hadid, arestată pentru posesie de droguri în Insulele Cayman

Modelul american Gigi Hadid a fost arestată și amendată în Insulele Cayman pentru posesie de canabis, potrivit BBC.

Tânăra de 28 de ani și prietena ei au fost reținute după ce le-au fost percheziționate bagajele, în timp ce soseau cu un avion privat pentru o vacanță. Acestea au pledat vinovați în instanță și au plătit o amendă, dar nu a fost înregistrată nicio condamnare.
Reprezentantul lui Hadid a spus că marijuana a fost cumpărată legal din New York „cu licență medicală”.
„De asemenea, este legal pentru uz medical în Grand Cayman din 2017. Dosarul ei rămâne clar și s-a bucurat de restul timpului petrecut pe insulă”, a spus acesta.

Potrivit serviciului vamal și de control al frontierei din Insulele Cayman, Hadid și prietena ei Leah McCarthy au fost arestate pentru:

  • posesie de marijuana,
  • posesie de ustensile folosite pentru consumul de marijuana.

    A fost o cantitate mică, aparent pentru consumul personal, a adăugat agenția. Ele au fost duse la un centru de detenție și eliberate pe cauțiune, a informat ziarul local Cayman Marl Road.

    Cele două s-au prezentat în instanța de judecată din Insulele Cayman două zile mai târziu, unde au fost amendate cu 1.200 de dolari. În ciuda acestui fapt, modelul părea să se bucure în continuare de vacanță.

    „Totul este bine, ceea ce se termină cu bine”, le-a spus ea marți urmăritorilor ei de pe Instagram, postând fotografii cu evadarea pe plajă.

Citește și: Trei persoane au fost ucise şi şase rănite într-un incident armat la Auckland

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS