10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinFostul sex simbol al anilor 60, actriţa Raquel Welch a murit

Fostul sex simbol al anilor 60, actriţa Raquel Welch a murit

-

Actrița americană și sex-simbol internațional Raquel Welch a murit,, ieri, la vârsta de 82 de ani, în urma unei scurte boli, potrivit TMZ, care citează familia.  

Welch și-a câștigat faima internațională datorită rolurilor sale din filmele „Fantastic Voyage” și „One Million Years B.C.”, în 1966.

Welch a avut doar câteva replici în „B.C.”, dar garderoba ei – un bikini simplu și sumar din piele de căprioară – a catapultat-o la statutul de sex simbol.

De la acest film, celebritatea lui Welch a explodat și a devenit una dintre cele mai căutate vedete feminine în anii ’60 și ’70, fiind recompensată cu o mulțime de premii, inclusiv un Glob de Aur pentru cea mai bună actriță de film într-un musical sau comedie pentru rolul ei din 1974 în „The Three Musketeers” (Cei trei muschetari).

În 1995, Welch a fost aleasă de revista Empire ca fiind una dintre „Cele mai sexy 100 de vedete din istoria filmului”.

De asemenea, Playboy a clasat-o pe Welch pe locul 3 pe lista „100 cele mai sexy vedete ale secolului XX”.

Rămâne celebră și pentru apariția din 1975 în emisiunea „The Cher Show”, unde a interpretat „I’m a Woman” alături de Cher.

Raquel Welch a fost căsătorită de patru ori de-a lungul vieții sale – cu James Welch (’59-’64), Patrick Curtis (’67-’72), Andre Weinfeld (’80-’90) și Richard Palmer (’99-’04). Are doi copii, Tahnee și Damon Welch

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

(VIDEO) Șarpe ascuns în camera pompelor de alimentare cu...

Un șarpe ascuns în camera pompelor de alimentare cu...

ȘTIRI GdS