9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazin(VIDEO) Femeie ucisă de un elefant în India

(VIDEO) Femeie ucisă de un elefant în India

Un elefant a ucis o femeie, în vârstă de 70 de ani, în India, iar apoi s-a dus și la funeraliile acesteia, i-a ridicat cadavrul de pe rug și a trântit-o la pământ în timp ce familia făcea ultimele pregătiri de înmormântare.

O femeie de 70 de ani din India a avut parte de o moarte înfiorătoare – un elefant de câteva tone a alergat-o pe câmp și a zdrobit-o cu picioarele. Mai mult, animalul a apărut și în timpul funeraliilor și i-a atacat cadavrul.

Maya Murmu plecase să scoată apă dintr-o fântână din satul Raipal, din statul Odisha, în estul Indiei, când a fost atacată de elefant. O filmare arată cum animalul o vede și începe să alerge spre ea. Reușește să o prindă după câțiva zeci de metri și începe să o zdrobească cu picioarele, potrivit Daily Mail.

Femeia a fost transportată la spital cu răni grave, însă medicii nu au reușit să o salveze.

Însă povestea șocantă nu se încheie aici. În timpul ritualurilor religioase, elefantul ucigaș a apărut din nou și a atacat trupul neînsuflețit al femeii. Rudele au privit îngrozite cum animalul îi zdrobește corpul.

 Potrivit autorităților, elefantul ar fi scăpat dintr-un sanctuar pentru animale sălbatice, aflat la 200 de kilometri distanță.

În India aproximativ 100 de persoane sunt ucise anual de elefanți, însă numărul poate ajunge și la 300 de decese, conform World Wide Fund.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS