17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinSUA: O mireasa cu Covid-19 se căsătorește în carantină

SUA: O mireasa cu Covid-19 se căsătorește în carantină

-

În toată țara, pandemia de coronavirus a forțat cuplurile nou-logodite să reducă, să amâne și să anuleze petrecerile de nuntă din cauza preocupărilor de siguranță și restricțiilor impuse.

Dar pentru un cuplu din California, nici măcar contractarea virusului în sine nu i-a putut împiedica să-și spune legămintele. Lauren și Patrick Delgado sunt împreună de patru ani. Ei așteptau cu nerăbdare ziua cea mare, 20 noiembrie, de a-și uni destinele. Totuși, pandemia i-a obligat să-și schimbe locul de desfășurare și listele de invitați de trei ori.

Testarea pozitivă pentru Covid-19 cu cinci zile înainte de propria nuntă a fost ultimul lucru pe care Lauren Delgado l-a văzut venind. „Tot ce ar putea merge prost a mers prost. Am fost într-adevăr tristă pentru că tot ceea ce planificasem era deja anulat”, a spus tânăra de 29 de ani.

Întrucât permisul lor de căsătorie urma să expire a doua zi după ceremonia lor, cuplul a decis în cele din urmă să meargă înainte cu o nuntă în carantină în casa mamei miresei din Ontario, California – la aproximativ 40 de mile est de centrul orașului Los Angeles.

Patrick Delgado, de 27 de ani, stătea într-un costum gri în afara casei, iar mireasa era cocoțată deasupra ferestrei dormitorului de la etajul doi, potrivit www.nbcnews.com.

„A fost cea mai mare nuntă din 2020 pe care am împușcat-o vreodată în timpul Covid-19”, a spus Jessica Jackson, fotograful de nuntă. Membrii familiei, cu măști albe, s-au distanțat social în afara ferestrei lui Delgado pentru ceremonia de 45 de minute. Au existat în total 10 invitați – toți au dat rezultate negative și unii au urmărit din mașinile lor parcate pe stradă, a spus Delgado.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:01:36

Locatarii din blocul care a explodat s-au întors după...

Ieri, încă de la primele ore ale dimineţii, echipajele...

ȘTIRI GdS