10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinRihanna se întâlneşte cu A$AP Rocky după despărțirea de iubitul miliardar Hassan Jameel

Rihanna se întâlneşte cu A$AP Rocky după despărțirea de iubitul miliardar Hassan Jameel

Rihanna s-a despărţit de curând de miliardarul arab Hassan Jameel, moştenitorul saudit al Toyota şi ar fi început o relaţie cu un rapper celebru, A $ AP Rocky.
Cântăreața de la Work se întâlnește cu A $ AP Rocky la doar câteva zile după ce a fost dezvăluit că a încheiat lucrurile cu miliardarul Hassan Jameel. Rihanna și Asap au fost văzuți la Concertul pentru beneficii de la Yams 2020 pe 17 ianuarie. În aceeași zi a fost dezvăluit şi sfârșitul relației de trei ani cu Hassan. O sursă a spus la acea vreme: „Viața lor a fost prea diferită și a fost greu să întrețină o relație.”

Perechea a stârnit zvonuri după acest eveniment, potrivit The Sun. Apoi cei doi au fost văzuţi în timp ce se îndreptau către un hotel din apropiere. O sursă din Rihanna a spus: „Au împărţit un apartament de hotel în timpul călătoriei din New York. Cu toate acestea, Rihanna este reticentă să pună o etichetă relaţiei. Este şi la scurt timp după despărţirea de Hassan. Ei se bucură într-adevăr unul de compania celuilalt și iau lucrurile ușor, așa cum se întâmplă în primele zile. Deocamdată nu se gândește dacă există un viitor cu Rocky. Este o fată singură care se distrează. ”
În acest moment cei doi nu vor să recunoască public relaţia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS