8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinSelly, personaj principal într-un film de cinema

Selly, personaj principal într-un film de cinema

-

La șapte ani de la primul vlog, Andrei Șelaru, cunoscut publicului ca Selly, a adunat o comunitate de 3,4 milioane de abonați pe canalul de YouTube, devenind cel mai urmărit și cunoscut vlogger din România.

Anul acesta, Selly a încheiat cu succes filmările pentru primul lui film în care apare în calitate de personaj principal – „5GANG: Un Altfel De Crăciun”. Filmul de comedie regizat de Matei Dima va avea marea premieră în cinematografele din întreaga țară pe 27 decembrie.

Deși nu s-a așteptat să atingă un asemenea succes, Selly recunoaște că nu a încetat niciodată să creadă în visul lui: „La 11 ani am postat primul meu vlog. Am visat tot timpul, dar nu m-am așteptat niciodată să ajung aici. Pentru că atunci când m-am apucat eu de vlogging, nu reușise nimeni de pe YouTube să ajungă la rezultatele astea. Cei mai buni youtuberi aveau undeva pe la 400.000 de abonați, în niciun caz 2,4 milioane. Mulți cred că este ca o joacă să te filmezi singur, dar trebuie să fii activ tot timpul. Sunt multe canale noi unde trebuie să pompezi content constant și content diferit.”

De la vlogging, la film

Trecerea de la vlogging la filmul de comedie 5GANG: Un altfel de Crăciun, a reprezentat o adevărată provocare: „Am pornit din dormitorul meu fără nicio posibilitate tehnică, încercând să spun niște povești complexe și să fac niște lucruri ample și am ajuns șapte ani mai târziu pe un platou cu aparatură profesională, lumini, macarale, o întreagă echipă de oameni, într-o atmosferă cu totul nouă. Totul este un vis devenit realitate.”

Pentru Selly, rețeta succesului are ingredientele bine definite: „Consecvența, munca și timing-ul și strategia, dar și un pic de noroc. Trebuie să îți setezi obiective și să vezi cum le atingi. Trebuie să îți setezi drumul pe care vrei să mergi și să ai continuitate și consecvență. Să nu crezi că odată ce ai atins succesul nu mai ai șanse să cazi.”

De sărbători, Selly va pleca în vacanță cu iubita lui: „De Crăciun aș vrea mai mult timp pentru mine, iar pe 30 decembrie voi pleca în Tenerife cu iubita mea. Aștept pauza asta pentru a intra în 2020 cu forță de muncă.”

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Patru tineri s-au bătut ziua în amiaza mare pe...

Poliţiştii Secţiei 5 Poliție Craiova au fost sesizați vineri...

ȘTIRI GdS