10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinWeinstein și acuzatorii săi au ajuns la o înţelegere. Producătorul le va plăti 25 milioane de dolari

Weinstein și acuzatorii săi au ajuns la o înţelegere. Producătorul le va plăti 25 milioane de dolari

Harvey Weinstein și conducerea companiei sale aflate în faliment au ajuns la o înțelegere financiară care se ridică la 25 de milioane de dolari cu mai zeci de victime, care îl acuză pe producătorul de film de abuzuri sexuale.

Conform mai multor avocați, soluția legală propusă a obținut aprobarea preliminară din partea părților majore implicate. Peste 30 de actrițe și foști angajați ai lui Weinstein l-au acuzat pe acesta de infracțiuni de la hărțuire sexuală la viol. Acordul ar pune capăt fiecărui proces deschis împotriva producţtorului și a fostei sale companii. Informația a fost făcută publică de ”The New York Times”, care citează avocați implicați în negocieri.
Peste 70 de femei l-au acuzat pe Harvey Weinstein de hărțuire sexuală, viol sau agresiune.
În vârstă de 67 de ani, producătorul american de film a negat toate acuzațiile.
Plata către acuzatori ar face parte dintr-o sumă totală de 47 de milioane de dolari destinată închiderii obligațiilor companiei.
Weinstein este programat să fie judecat în Manhattan la începutul lunii ianuarie sub acuzația de agresiune sexuală împotriva a două femei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS