10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinStiri mondene“Spiritul Americii" la Casa Albă, înainte de Crăciun

“Spiritul Americii” la Casa Albă, înainte de Crăciun

-

“Spiritul Americii” este tema din acest an a decorațiunilor de Crăciun de la Casa Albă, potrivit Time. Prima doamnă Melania Trump a marcat începutul sezonul sărbătorilor de iarnă cu decorațiunile de Crăciun. Acestea împodobesc holurile și încăperile. Rezultatul este cu adevărat feeric.
Stilul din acest an este pe cât de simplu, pe atât de frumos. Predomină albul, cu fugare note de auriu și roșu stins. Dintre podoabele agățate în brazi ies în evidență piese de domino, ori scrabble, dar și stegulețe ale Americii.
În imagini o vedem și pe Melania Trump inspectând încăperile și netezind câte o ultimă tușă, ori adăugând câte un glob ici-colo.

„Spiritul Americii” strălucește în @WhiteHouse! Sunt încântat să împărtășesc această frumoasă expoziție de patriotism pentru toată lumea să o vadă, și încântată ca toată lumea să experimenteze frumusețea sezonului de Crăciun!”, este mesajul pe Twitter al primei Doamne.
Abordarea decorativă din acest an prezintă un patriotism strălucitor în întreaga locaţie de pe 1600 Avenue.
Funcționarii au selectat un brad Douglas de 18 m, ca fiind tradiționalul brad oficial de Crăciun al Casei Albe din acest an, recoltat de la fermele din Valea Mahantongo din ferma Pitman, Pennsylvania. A sosit cu un ajutor din partea proprietarului fermei Larry Snyder, lunea trecută.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Ambulatoriul de la Spitalul Municipal Filantropia va fi echipat...

Spitalul Municipal Filantropia își va dota cabinetele din Ambulatoriu...

ȘTIRI GdS