Acasă Magazin Adelina Pestrițu, pe covorul roșu alaturi de Kim Kardashian

Adelina Pestrițu, pe covorul roșu alaturi de Kim Kardashian

-

Adelina Pestrițu a participat la gala People’s Choice Awards, alături de cele mai mari staruri ale planetei, precum surorile Kardashian, Jennifer Aniston sau Gwen Stefani.
Adelina Pestrițu a primit premiul pentru cel mai bun influencer din România, acordat de postul E! Entertainment, ocazie cu care a mers la Los Angeles la gala People’s Choice ca să îl ridice.

Pe covorul roșu Adelina a arătat exact ca o diva de la Hollywood. Românca a purtat o rochie neagră sofisticată, la care au lucrat manual 15 oameni timp de 6 zile. Accesorizată cu pene și paiete negre, rochia i-a pus perfect trupul în valoare: a lăsat la vedere decolteul sexy și picioarele lungi.
Adelina și-a completat ținuta cu o pereche de sandale negre și a avut părul aranjat într-un bob chic. Vedeta a venit însoțită de soțul ei, Virgil Steblea.
Românca nu a putut rata ocazia să se fotografieze alături de cea mai mare influenceriță a planetei, vedeta postului E!, Kim Kardashian. E! Entertainment este postul care difuzează celebrul ei reality show.
Adelina Pestrițu a postat imagini de la gală pe paginile sale de socializare.

ȘTIRI VIDEO GdS