10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinŞi-a dorit să fie ca Angelina Jolie şi s-a transformat într-un „zombie“

Şi-a dorit să fie ca Angelina Jolie şi s-a transformat într-un „zombie“

Tânăra iraniană de 22 de ani, care şi-a dorit să fie ca Angelina Jolie, a apărut la televiziunea de stat cu un mesaj tulburător. Aceasta a ajuns celebră pe Instagram pentru încercările de a arăta identic cu Angelina Jolie.

Sahar Tabar, a ajuns în închisoare după ce a postat mesaje tot mai bizare pe Instagram, iar acum este folosită de regimul de la Teheran ca un exemplu de efect malefic al Social Media.

După cum se poate vedea în imaginile de mai jos, Sahar Tabar a „reușit“ transformarea ei într-un zombie, din dorința de a semăna cât mai mult cu Angelina Jolie.

Acum televiziunea de stat din Iran o dă de exemplu pentru „modul în care social media a stricat o viață“. Sahar Tabar a apărut pe canalul iranian IRTV2 la aproximativ o lună după ce a fost reținută sub acuzația de blasfemie, incitare la violență și încurajarea coruperii tinerilor, potrivit NY Post.

În timpul interviului, tânăra de 22 de ani a fost prezentată ca o „zombie” și a fost dată ca exemplu pentru modul în care „nebunia de a deveni celebru pe social media a stricat o viață reală“.

IRTV2 a subliniat că Tabar a fost singurul copil al unui cuplu divorțat și că „ar fi putut să fie în universitate până acum“ dacă nu era deturnată către aparițiile bizare din mediul online.

Tânăra a mărturisit în interviul TV că din copilărie visa să devină celebră. „Visul meu din copilărie era să devin celebră. Am văzut că oamenii urmăreau ceea ce postam online și, când numărul de aprecieri a crescut foarte mult, am simțit că fac ceea ce trebuie“, a mărturisit iranianca.

Valentina Grădinaru

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS