20.6 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinAutoSkoda lansează noile modele Octavia RS. Vezi toate detaliile!

Skoda lansează noile modele Octavia RS. Vezi toate detaliile!

Skoda lansează noi versiuni pentru Octavia RS. Disponibilă până acum doar ca plug-in hybrid, Octavia RS va putea fi comandată și cu motor diesel sau pe benzină.

Skoda Octavia RS cu motor turbodiesel propune 200 de cai putere și un cuplu de 400 Nm. Această versiune va putea fi comandată doar cu transmisie automată DSG cu șapte trepte și dublu ambreiaj.

De asemenea, acest vehicul deţine o căsuța pentru tracțiune integral, astfel încât mașina poate accelera de la 0 la 100 km/h în 6,8 secunde. Viteza maximă este de 243 km/h.

Constructorul trece 245 de cai putere și 370 Nm în contul versiunii cu motor de 2.0 litri pe benzină. Propulsorul poate fi cuplat la o transmisie manuală cu șase trepte sau la o transmisie automată cu șapte trepte și dublu ambreiaj. Aceasta din urmă poate accelera de la 0 la 100 km/h în 6,7 secunde. Ambele ating o viteză maximă de 250 km/h, scrie Promotor.

Acestea se alătură versiunii Octavia RS iV, pusă în mișcare de un motor pe benzină de 1,4 litri și de un motor electric, care dezvoltă împreună 245 de cai putere și 400 Nm.

Prezentare noile modele Skoda Octavia RS

Noile Skoda Octavia RS au o grilă a radiatorului vopsită în negru. Prizele de aer sunt mai mari, în timp ce difuzorul de aer prezintă linii noi. Jantele de 18 inci sunt și ele negre și prezintă etriere roșii.

Volanul şi scaunele sunt sport, îmbrăcate în materiale textile de culoare neagră sau, optional, în Alcantara și finisaje din aluminiu.

De asemenea, se poate comanda contra cost sistemul Dynamic Chassis Control. Suspensia sport, care reduce garda la sol cu 15 milimetri față de versiunea standard, se regăsește în echiparea de bază.

Citeşte şi: Formula 1 / Sebastian Vettel se desparte de Ferrari la finalul anului

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS