17.8 C
Craiova
sâmbătă, 26 octombrie, 2024
Știri de ultima orăMagazinJustin Timberlake a fost arestat la New York. A fost prins băut la volan

Justin Timberlake a fost arestat la New York. A fost prins băut la volan

Starul pop Justin Timberlake a fost arestat la New York. Acesta urmează să fie acuzat oficial în scurt timp, scrie BBC. Cântăreţul a fost arestat sub acuzația de conducere în stare de ebrietate.

Timberlake a fost arestat în Sag Harbor, o destinație populară de vară pentru celebrități, din Long Island. Justin Timberlake, în vârstă de 43 de ani, urma să înceapă un turneu global pentru promovarea celui de-al șaselea său album, „Everything I Thought It Was”.

Timberlake este actor, compozitor și unul dintre cei mai bine vânduți artiști muzicali din lume

Fost membru al popularei trupe NSYNC, Timberlake este actor, compozitor și unul dintre cei mai bine vânduți artiști muzicali din lume. Vedeta pop a vorbit deschis în trecut despre faptul că a apelat la ajutor de specialitate pentru consumul excesiv de alcool. Timberlake era programat să susțină două spectacole la Chicago în acest weekend, urmate de un spectacol în Madison Square Garden din New York marțea viitoare.

Câștigător de 10 ori la Premiile Grammy, Timberlake este cunoscut și pentru rolurile sale din filme, cum ar fi peliculele „The Social Network” (Rețeaua socială) și „Friends With Benefits” (Prieteni cu beneficii).

Citește şi: 646 de cazuri noi de rujeolă, în ultima săptămână

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS