17.8 C
Craiova
sâmbătă, 26 octombrie, 2024
Știri de ultima orăMagazinUn creator de modă mexican reciclează reclamele electorale în genți

Un creator de modă mexican reciclează reclamele electorale în genți

Un creator de modă mexican, Camilo Morales, a reciclat totul, de la saci de plastic pentru cumpărături la resturi de țesătură. El le-a transformat în genți, îmbrăcăminte și accesorii.
Cea mai recentă materie primă a lui sunt reclamele politice în vinil pentru candidații la alegerile locale, statale și federale din Mexic, care au avut loc duminică.
Printre câștigători s-a numărat Claudia Sheinbaum, fostul primar din Mexico City, care va fi prima femeie președinte a națiunii, potrivit Reuters.

Creatorul de modă mexican Camilo Morales folosește gunoiul electoral pentru a produce genți și haine în studioul său din Mexico City
Creatorul de modă mexican Camilo Morales folosește gunoiul electoral pentru a produce genți și haine în studioul său din Mexico City

În ultimul an, creatorul de modă a luat bannerele omniprezente, tăindu-le și cusându-le în pungi, pe care le vinde cu 100 de pesos (5,44 USD) și 600 de pesos (32,63 USD).
„Acest sezon electoral a fost ridicol”, a spus Morales.
Cele mai ieftine genți ale lui Morales, vândute sub eticheta lui Rere, folosesc fundalul complet alb al majorității reclamelor. Cel mai scump este un colaj al ochilor umbriți ai Clarei Brugada, candidatul partidului de guvernământ care urmează să fie următorul primar al orașului Mexico.

Citește și: Vâlcea: 15 incidente în legătură cu procesul electoral

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS