18.3 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinRobert De Niro deschide două hoteluri în Bulgaria

Robert De Niro deschide două hoteluri în Bulgaria

Robert De Niro deschide două hoteluri în Bulgaria. O companie hotelieră la care Robert De Niro este co-proprietar va deschide două hoteluri de lux în Bulgaria. Unul dintre acestea urmează să fie inaugurat pe litoralul Mării Negre, la Varna.

Renumitul actor și co-fondator al Nobu Hospitality, Robert De Niro, urmează să facă furori pe scena ospitalității din Bulgaria prin deschiderea a două hoteluri de lux sub brandul Nobu, scrie Novinite.

Brandul Nobu, cunoscut pentru hotelurile, restaurantele și rezidențele sale de lux

Brandul cu sediul în SUA, cunoscut pentru hotelurile, restaurantele și rezidențele sale de lux, își pune amprenta în Bulgaria, cu proprietăți în Sofia și Varna.

Primul hotel și restaurant, situat în emblematica clădire „bancară” din Sofia, din centrul orașului, va oferi oaspeților un amestec de cazare de lux și experiențe culinare rafinate. Între timp, a doua proprietate va înfrumuseța coasta pitorească a Mării Negre din Varna, oferind oaspeților o retragere senină la malul mării.

Compania Nobu Hospitality s-a impus ca lider global în industria ospitalității de lux.

Aceste proprietăți sunt rezultatul unei colaborări dintre Nobu Hospitality, investitorul BSPF Bulgaria (parte a proprietății la Marea Neagră înregistrată în Isle of Man) și operatorul hotelier local GHV-Dolphins.

Fondată în 1994 de Nobu Matsuhisa, Robert De Niro și Meir Teper, compania Nobu Hospitality s-a impus ca lider global în industria ospitalității de lux. Odată cu deschiderea primului său hotel în Las Vegas în 2013, Nobu Hospitality și-a extins portofoliul pentru a include 38 de hoteluri și 12 proiecte de rezidență în întreaga lume, oferind oaspeților experiențe excepționale în destinații de top.

Expansiunea în Bulgaria marchează o piatră de hotar semnificativă pentru Nobu Hospitality, consolidându-și și mai mult prezența în Europa.

Citeşte şi: 12 apeluri, în ultimele 24 de ore, pentru intervenţia de urgenţă a salvamontiştilor

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS