22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinUn avion s-a întors din drum după ce o toaletă defectă s-a revărsat în cabina pasagerilor

Un avion s-a întors din drum după ce o toaletă defectă s-a revărsat în cabina pasagerilor

Un avion al companiei aeriene United Airlines s-a întors de urgență din drum după ce o toaletă defectă s-a revărsat în cabina pasagerilor.

Avionul decolase vineri de pe aeroportul din Frankfurt (Germania) și urma să aterizeze în San Francisco (SUA). O toaletă s-a defectat și conținutul ei s-a scurs în cabina de pasageri, generând un miros insuportabil.

După doar o oră de zbor, pasagerii de la bordul aeronavei s-au plâns de un miros urât. Însoțitorii de bord au constatat că o toaletă din avion era defectă. Ulterior, conținutul rezervorului cu materii fecale și urină s-a revărsat și a ajuns în cabină.

Avionul s-a întors din drum

Piloții au contactat inginerii de la sol, în speranța că ar putea ajuta la remedierea problemei, în timp ce aeronava se învârtea peste Marea Nordului.

Dar tehnicienii nu au putut găsi o soluție, iar piloții decis să se întoarcă pe aeroportul din Frankfurt. Mirosul rezultat din scurgerea fecalelor devenise copleșitor, afectând întreaga aeronavă. Zborul, care ar fi durat 11 ore și 30 de minute, era imposibil de efectuat în aceste condiții.

Nici tehnicienii chemați să investigheze problema după aterizarea de urgență nu au reușit să găsească o rezolvare imediată, forțând avionul să rămână la sol.

Pasagerii au fost cazați la hotel peste noapte și ziua următoare au plecat cu alt avion la San Francisco.

Citește și: Copii de 3 și 9 ani, grav răniți după ce au fost loviți cu mașina de un șofer băut

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS