19.4 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinArabia Saudită trimite pentru prima dată o concurentă la Miss Univers

Arabia Saudită trimite pentru prima dată o concurentă la Miss Univers

Arabia Saudită va fi reprezentată pentru prima dată, anul acesta, la conncursul Miss Universe. Modelul Rumy Alqahtani a anunțat pe pagina ei de Instagram că a primit această onoare, informează ȘtirileProTV.

„Sunt onorată să particip la concursul Miss Univers 2024. Acesta este debutul Arabiei Saudite în competiția Miss Univers”, a scris superba brunetă pe Instagram.

Rumy Alqahtani este, un model cunoscut pe catwalkurile din Riad. Are deja în palmares titlurile de Miss Arabia Saudită, Miss Orientul Mijlociu, Miss Arab World Peace și Miss Woman. De asemenea, a reprezentat Arabia Saudită în diverse competiții internaționale, inclusiv Miss Asia, Miss Arab Peace și Miss Europe.

Arabia Saudită a acordat mai multe drepturi femeilor în ultimii ani

Participarea Arabiei Saudite la concursul Miss Univers vine pe fondul unei serii de pași progresivi făcuți de regat în ultimii ani pentru a-și moderniza și diversifica economia. În special, țara a încurajat activ turismul, deschizându-și porțile vizitatorilor internaționali și dezvăluind planuri ambițioase de dezvoltare a infrastructurii și atracțiilor turistice.

Pe lângă aceste reforme, Arabia Saudită s-a angajat în diverse inițiative menite să încurajeze inovația, antreprenoriatul și dezvoltarea culturală. A investit masiv în sectoare precum tehnologia și divertismentul, găzduind evenimente și conferințe de mare profil pentru a-și prezenta potențialul că centru de creativitate și inovație.

Arabia Saudita a acordat mai multe drepturi femeilor sale în ultimii ani, inclusiv ridicarea interdicției de a conduce.

Citeşte şi: România intră parțial în Schengen în această noapte

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS