13.3 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinCătălina Ponor a devenit mamă pentru a doua oară

Cătălina Ponor a devenit mamă pentru a doua oară

Cătălina Ponor a devenit mamă pentru a doua oară. Fosta mare gimnastă a făcut anunțul printr-o postare pe Instagram, acolo unde e urmărită de peste 100.000 de fani. A și arătat o poză cu bebelușul, din spital.

Cătălina Ponor a anunțat în cursul zilei de miercuri, 13 martie, că a adus pe lume un băiețel perfect sănătos! Fanii abia așteptau ca fosta sportivă să ofere această veste, mai ales că a dezvăluit sarcina în urmă cu doar câteva luni, de Crăciun, potrivit stirileprotv.ro.

„Bine ai venit în această lume și în familia noastră, rază de soare!“

„Bine ai venit în această lume și în familia noastră, rază de soare. A doua noastră medalie este aici. Mami, tati și frățiorul tău mai mare, te iubim până la cer și înapoi”, a scris Cătălina Ponor pe Instagram.

Cătălina Ponor, una dintre cele mai cunoscute și apreciate gimnaste de la noi din țară

Cătălina Ponor a fost una dintre cele mai cunoscute și apreciate gimnaste de la noi din țară. Aceasta s-a făcut remarcată în anul 2004, atunci când a obținut medalia de aur la echipe, bârnă și sol, în cadrul Jocurilor Olimpice din Atena, Grecia. Ulterior, a participat la diverse competiții sportive, unde a reprezentat România cu mândrie. În total, campioana are în palmares 23 medalii obținute, de aur și de argint, în decursul a 26 de ani.

Acum, Cătălina Ponor se concentrează mai mult pe viața de familie, fiind mama a doi copii absolut minunați.

Citeşte şi: Jaqueline Cristian, calificare muncită în optimile de la Charleston

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS