14.2 C
Craiova
miercuri, 17 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinCântărețul Al Bano, cu tractorul la protestul fermierilor de la Roma

Cântărețul Al Bano, cu tractorul la protestul fermierilor de la Roma

Faimosul cântăreț Al Bano, care este fermier când nu urcă pe scenă, a anunțat că va merge cu tractorul personal la protestul fermierilor care urmează să se desfășoare luni în capitala Italiei.

Cântărețul Al Bano a anunțat că se va alătura și el mişcării protestatare. Asta pentru că este fermier și lucrează în domeniu.

Cântărețul are o fermă cu 150 de hectare de viță de vie și măslini și spune că dacă nu ar cânta, ar muri de foame și n-ar reuși să-și finanțeze această activitate agricolă care nu-i aduce beneficii financiare.

Din contră, banii pe care îi câștigă în muzică îi investeşte în agricultură. Şi asta pentru că problemele sunt foarte multe în domeniu.

Artistul a promis că își va lua tractorul și luni va merge la Roma împreună cu ceilalți fermieri.

Sâmbătă au avut loc proteste de amploare, iar azi au continuat mişcările vindicative ale fermierilor italieni. Aceștia au anunțat că luni vor înainta pe autostrada unde deja au ocupat stația de taxare, pentru a ajunge în capitala Italiei, ca să vorbească cu premierul Georgia Meloni despre problemele lor și despre acest sector cu foarte multe probleme.

Citește și: O femeie a căzut într-o râpă când împrăștia cenușa tatălui ei în munți

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS