14.2 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazin(VIDEO) Imagini cu Luna prinzând infractori

(VIDEO) Imagini cu Luna prinzând infractori

-

Câinele de poliție din South Yorkshire, Luna, a venit în ajutor pentru a prinde doi suspecți care au fugit dintr-o mașină, potrivit The Daily Mail.

O dronă cu o cameră termică a filmat un câine polițist prinzând un suspect care a condus ofițerii într-o urmărire de mare viteză. Poliția din South Yorkshire era în căutarea unei Skoda Fabia albă. În videoclip, suspecții pot fi văzuți încercând să scape de la fața locului. După ce şi-au abandonat mașina în pădure, ei erau urmăriți de ofițerul Matt Aris pe jos.

În imaginile cu camera de corp purtată de Aris, poate fi auzit strigând: „Ofițer de poliție și câine. Stai pe loc sau trimit câinele. Stai pe loc, nu fugi. În caz contrar, voi trimite câinele. Înțelegi? Stai pe loc!’ Deși unul dintre suspecți s-a oprit, celălalt a continuat să alerge și astfel Luna, câinele polițist a fost eliberat. Ofițerul a adăugat: „Provocare dată, câine eliberat”.

Imaginile termice o arată pe Luna prinzând rapid din urmă și aoucându-l de picior pe al doilea suspect. Acesta poate fi auzit țipând „vă rog”. El a fost pus la pământ de Aris și arestat.

Un bărbat de 23 de ani suspect reținut de Luna a fost arestat pentru mai multe infracțiuni rutiere și deținerea unui drog de clasa A. Un al doilea bărbat, de 27 de ani, a fost de asemenea arestat. Poliția a spus că a difuzat imagini ale incidentului, care a avut loc pe 20 ianuarie, pentru a demonstra modul în care munca în echipă este folosită pentru a prinde suspecții,

Citește și: Biden trebuie să facă față unui al doilea război pe care nu l-a dorit

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Oare mai poate Simona? Românca s-a retras de la...

O oră și 27 de minute a rezistat Simona...

ȘTIRI GdS