20.9 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinMemoriile cântăreţei Lisa Marie Presley, lansate în octombrie

Memoriile cântăreţei Lisa Marie Presley, lansate în octombrie

Memoriile cântăreţei Lisa Marie Presley, singurul copil al legendei rock’n’roll-ului Elvis Presley, vor fi lansate în octombrie, au anunţat joi fiica acesteia şi editura Random House Publishing.

„Sunt onorată să contribui la lansarea cărţii mamei mele”, care a murit în ianuarie 2023, la vârsta de 54 de ani, a anunţat pe Instagram fiica ei, actriţa americană Riley Keough, cunoscută pentru rolurile din filmul 2Mad Max: Fury Road” şi din serialul „Daisy Jones and the Six”.

„Înainte de a muri în 2023, Lisa Marie Presley a lucrat mai mulţi ani la o carte de memorii“

Anunţul ei trimite la un site web, care precizează că această carte va fi lansată în 15 octombrie 2024. „Înainte de a muri în 2023, (Lisa Marie Presley) a lucrat mai mulţi ani la o carte de memorii, înregistrând nenumărate ore de bandă cu o vulnerabilitate uluitoare, care a fost în cele din urmă pusă pe hârtie de fiica ei, Riley Keough”, promite site-ul.

Moartea sa la vârsta de 54 de ani în urmă cu un an, cauzată, potrivit autopsiei, unor complicaţii legate de o operaţie de slăbire, a provocat un val de omagii în lumea divertismentului american.

Lisa Marie Presley a fost moştenitoarea casei şi a domeniului familiei, la Graceland, în Memphis

Lisa Marie Presley a fost moştenitoarea casei şi a domeniului familiei, la Graceland, în Memphis (sud), care a devenit un loc de pelerinaj pentru fanii lui Elvis, veniţi să îi viziteze mormântul. Potrivit presei americane, Riley Keough a devenit la rândul ei moştenitoare.

Figura lui Elvis, un rocker de geniu inspirat de gospelul şi blues-ul din Tennessee, a revenit în prim-plan graţie filmului „Elvis” (2022) al lui Baz Luhrmann, în care cântăreţul este interpretat de Austin Butler, căruia Lisa Marie Presley îi adusese un omagiu emoţionant.

Mai recent, filmul „Priscilla”, al regizoarei Sofia Coppola, spune povestea lui Elvis, a exceselor şi a crizelor sale de violenţă, prin ochii soţiei sale. Elvis Presley a murit în 1977, la vârsta de 42 de ani.

Citeşte şi: „Top Gun“, al treilea film cu Tom Cruise, în pregătire

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS