20.6 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinMarina Regală Britanică caută să angajeze un contraamiral... pe LinkedIn

Marina Regală Britanică caută să angajeze un contraamiral… pe LinkedIn

Marina Militară din Marea Britanie a postat un anunț pe LinkedIn pentru angajarea unui contraamiral. Candidatul ales îl va înlocui pe contraamiralul Simon Asquith în funcția de director al diviziei de submarine și va fi responsabil de „operațiunile de elită”, dar și de submarinele nucleare, potrivit anunțului, scrie G4media.

În mod normal, ofițerii de rang înalt avansează în grad, dar în prezent nu există nimeni în activitate care să își dorească postul plătit cu 150.000 de lire sterline pe an. Recrutorii Marinei Regale au fost nevoiți să apeleze la comunitatea militarilor în retragere.

Anunțul, care a fost publicat pe LinkedIn în decembrie, a stârnit suspiciuni în rândul comunității militare. Un fost submarinist de rang înalt a declarat că este „absolut rușinos”. El a spus că, atunci când anunțul a fost publicat pentru prima dată, singura persoană care a aplicat a fost un inginer de armament care nu era calificat corespunzător.

Foștii submarinisti citați de The Times au acuzat liderii Marinei că nu au pus la punct un plan de succesiune prin identificarea timpurie a potențialilor candidați. Ziarul britanic arată că mai există cel puțin alte șase posturi vacante care ar trebui să fie ocupate de ofițeri superiori.

În anunț se spunea că directorul de submarine va fi responsabil pentru „operațiuni secrete foarte secrete, operațiuni de elită și Trident, disuasiunea noastră nucleară”. În anunț se spunea că candidații trebuie să fie membri ai forțelor de rezervă sau să fi servit în cadrul forțelor regulate.

Citește și: IPJ Gorj a luat măsuri după ce un băiat a fost plimbat pe capota unei mașini prin Târgu Jiu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS