12.9 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjIPJ Gorj a luat măsuri după ce un băiat a fost plimbat pe capota unei mașini prin Târgu Jiu

IPJ Gorj a luat măsuri după ce un băiat a fost plimbat pe capota unei mașini prin Târgu Jiu

Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Gorj a luat măsuri după ce pe rețeaua Tiktok a apărut un clip în care un tânăr este plimbat pe capota unei mașini, pe străzile din Târgu Jiu.

Polițiștii l-au depistat pe șoferul autoturismului. Este vorba despre un tânăr de 18 ani, care a fost amendat și care a rămas fără permisul auto.

„În urma imaginilor apărute în spațiul public, în care un tânăr era poziționat pe capota unui autoturism, aflat în circulație, posibil pe o stradă din municipiul Târgu Jiu, polițiștii din Gorj s-au sesizat din oficiu, efectuând verificări în vederea identificării persoanelor implicate, pentru a dispune măsurile legale.

Ca urmare a cercetărilor efectuate de polițiști în vederea găsirii conducătorului auto, acesta a fost identificat în persoana unui tânăr de 18 de ani, din localitatea Bolboși, județul Gorj.

Bărbatul a fost sancționat contravențional de către polițiști cu amendă în valoare de 990 de lei, pentru nerespectarea legalității transportului de persoane.

De asemenea, polițiștii au procedat la reținerea permisului de conducere pentru o perioadă de 30 de zile”, conform IPJ Gorj.

Citește și: Un avion a rămas fără un hublou la scurt timp după decolare

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS