20.7 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinCântărețul Michael Bolton a fost operat pe creier

Cântărețul Michael Bolton a fost operat pe creier

Michael Bolton a anunțat pe contul său de pe o rețea de socializare că în perioada Crăciunului a suferit o operaţie de îndepărtare a unei tumori cerebrale, scrie News.ro.

Cântăreţul şi compozitorul american a declarat că „lucrează din greu pentru a-şi accelera” recuperarea, dar diagnosticul şi operaţia au însemnat că trebuie să ia o „pauză temporară de la turnee”.

Într-o declaraţie postată pe Instagram, el a spus: „Chiar înainte de sărbători, s-a descoperit că am avut o tumoră pe creier, care a necesitat o intervenţie chirurgicală imediată.

„Mulţumită echipei mele medicale incredibile, operaţia a fost un succes. Acum mă recuperez acasă şi sunt înconjurat de dragostea şi sprijinul extraordinar al familiei mele”. 

Cântăreţul, câştigător a două premii Grammy, a declarat că îşi va dedica timpul şi energia recuperării în următoarele câteva luni.

Bolton, în vârstă de 70 de ani, urma să cânte la 1 februarie la Teatrul Murray de la Ruth Eckerd Hall din Florida. Apoi trebuia să aibă şase concerte în februarie, și alte trei în martie şi aprilie.

Nu se ştie încă dacă Bolton va putea fi cap de afiş la O2 Arena din Londra, cu invitata Bonnie Tyler, în 25 iulie, aşa cum era programat.

Citește și: Marina Regală Britanică caută să angajeze un contraamiral… pe LinkedIn

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS