12.6 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinRomân arestat în Elveția după ce a jefuit un oficiu poștal

Român arestat în Elveția după ce a jefuit un oficiu poștal

Un român a fost arestat în Elveția, după ce a amenințat o femeie cu arma și a jefuit un oficiu poștal. Bărbatul s-a făcut nevăzut cu suma furată. A fost însă prins de polițiști câteva zile mai târziu.

Într-un comunicat de presă, poliția a declarat că martorii care au sunat au făcut posibilă localizarea tâlharului, potrivit 24 heures.

Bărbatul, de 69 de ani, a recunoscut faptele și cea mai mare parte din suma furată a fost găsită. Autoritățile nu au precizat însă suma exactă cu care bărbatul a plecat de la poștă. Polițiștii mai precizează că arma pe care a folosit-o pentru a amenința angajata de la ghișeu, cerându-i să golească casa de marcat, era o replică Airsoft. Acestea sunt arme de agrement, care trag cu bile de plastic.

Jaful a avut loc sâmbătă dimineață, în jurul orei 10. Hoțul a fugit pe jos și a primit ajutor de la trecători după ce și-a pierdut o parte din ceea ce furase. Apoi a luat un taxi care l-a lăsat în fața centrului comercial Place Bel-Air, încă în Yverdon-les-Bains.

„Suntem uşuraţi că nimeni nu a fost rănit fizic. Bineînțeles că au fost șocați în urma jafului. În astfel de cazuri, este disponibil un serviciu social intern. Fiecare persoană reacționează diferit la agresiune. Cei care doresc pot beneficia de sprijin psihologic”, a declarat poliția.

Citeşte şi: Bilanţul cutremurului din Japonia a juns la 100 de morţi

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS