12.9 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazin(VIDEO) Un rus a zburat din Europa către Los Angeles fără pașaport, viză sau bilet de avion

(VIDEO) Un rus a zburat din Europa către Los Angeles fără pașaport, viză sau bilet de avion

-

FBI investighează un incident bizar în care un rus a zburat din Europa către Los Angeles fără pașaport, viză sau chiar bilet de avion.

Cum exact s-a întâmplat rămâne un mister, deoarece bărbatul a pretins că este confuz și nu-și amintea să fi urcat în avion sau cum a reușit să treacă de securitate și să se îmbarce în zbor fără documente. Plângerea federală depusă la Los Angeles îl acuză pe Serghei Vladimirovici Ochigava că este un pasager clandestin pe o aeronavă. FBI-ul spune că Ochigava a aterizat la LAX pe 4 noiembrie cu un zbor Scandinavian Airlines din Copenhaga. Când s-a prezentat la punctul de control vamal din Los Angeles, nu avea pașaport sau viză – și nu era trecut ca pasager pe lista de zbor. El a susținut inițial că și-a lăsat pașaportul în avion, dar nu a putut fi găsit. Ulterior, autoritățile i-au percheziționat bunurile și au găsit cărți de identitate rusești și israeliene.

Pasagerul confuz

Se crede că este rus, deoarece a spus că a lucrat ca economist în Rusia și că a primit un traducător rus în timpul interogatorului. Echipaju a observat un comportament neobișnuit în timpul zborului. Ochigava a rătăcit prin avion și a continuat să-și schimbe locurile. De asemenea, a cerut două mese în timpul zborului. A încercat la un moment dat să mănânce niște ciocolată care aparținea efectiv echipajului de cabină.

A doua zi, când a fost intervievat de agenții FBI, a susținut că nu a dormit de trei zile și nu a înțeles ce se întâmplă. El a mai spus că nu-și amintește să fi urcat în avion la Copenhaga sau cum a trecut prin securitate fără bilet. Abia după ce zborul a aterizat, compania aeriană a descoperit că numărul de pasageri era mai mare. Era o persoană în plus.

FBI-ul spune că ancheta este încă în curs, potrivit abc7.com. Ochigava este reținut la Centrul de Detenție Metropolitan din centrul orașului Los Angeles. Este de așteptat ca bărbatul să fie adus în fața instanțe în cursul acestei luni.

Citește și: Cinci răniți într-un accident în Slobozia

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

A murit după ce fost surprins de un...

Un bărbat, de 54 de ani, a murit, astăzi,...

ȘTIRI GdS