30 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăMagazinUn bărbat a scăpat cu viaţă după ce a fost împuşcat de două ori în cap

Un bărbat a scăpat cu viaţă după ce a fost împuşcat de două ori în cap

Un bărbat poate considera că s-a născut a doua oară după ce a fost împuşcat de două ori în cap și a scăpat cu viață. Deși gloanțele au fost trase de la mică distanță, a scăpat cu doar câteva zgârieturi. Incidentul s-a petrecut pe o stradă din Mexico City, informează Digi24.

Potrivit presei mexicane, la începutul lunii august, un bărbat a fost împuşcat în cap, de două ori, în timp ce se plimba printr-un cartier din Mexico City. Cel care l-a împuşcat a tras de mică distanţă. Bărbatul de 40 de ani a supravieţuit după ce gloanţele au ricoşat pur şi simplu din craniul lui.

Medicii nu au ştiut să explice cum a fost posibil aşa ceva. Poliţiştii care au investigat cazul au găsit o posibilă explicaţie. Experţii sunt de părere că a fost un cumul de factori, iar bărbatul se poate considera extrem de norocos. După analiza armei şi a cartuşelor, s-a stabilit că gloanţele erau foarte vechi, praful de puşcă era neobişnuit de umed, iar arma era de un calibru mic, cu ţeava scurtă, iar asta a redus considerabil din viteza şi forţa de penetrare a gloanţelor.

Atacatorul a fost prins la scurt timp de câţiva agenţi de pază ai unui supermarket din apropiere şi predat poliţiei. Poliţiştii mexicani nu au dezvăluit presei motivul atacului.

Citeşte şi: Un bărbat şi fiul său de 12 ani s-au înecat în râul Trotuş

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS