6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinUn inel cu diamante ajuns în canalizare a fost recuperat după 13 ani

Un inel cu diamante ajuns în canalizare a fost recuperat după 13 ani

O femeie din statul american Minesotta a scăpat un inel cu diamante în vasul de toaletă când a tras apa. Era în 2010, iar Mary Stand primise inelul de la soțul ei cu ocazia aniversării a 33 de ani de căsătorie. Femeia a încercat să îl prindă, însă nu a reușit, așa că inelul s-a dus în canalizare, conform The Washington Post.

Soțul lui Mary, David, a chemat un instalator, care a dat toaleta la o parte, dar nu a găsit inelul. Cei doi soți au rugat angajații de la primărie să verifice conductele din oraș, fără rezultat însă.

Mary Strand, care acum are 71 de ani, recunoaște că are o problemă în a-și păstra inelele pe degete. Înainte de inelul cu diamante și-a pierdut verigheta, iar după el a pierdut un inel cu safire pe care colegii i l-au făcut cadou de Crăciun.

Inelul cu diamante, găsit după 13 ani

13 ani mai târziu, în martie 2023, angajații de la stația de epurare din localitatea Rogers, unde locuiesc cei doi soți, au găsit un inel cu diamante în timp ce curățau un utilaj.

Autoritățile locale au anunțat descoperirea pe rețelele de socializare, sperând să găsească persoana care îl pierduse.

Sute de oameni au sunat, dar niciuna nu avusese un inel asemănător.

Mary Strand a aflat despre descoperire de la fiica ei, care era convinsă că e inelul pierdut de mama ei în toaletă.

Femeia s-a temut inițial că ar putea fi o farsă. Totuși, a sunat la primărie a doua zi. Un oficial i-a cerut să descrie inelul. După 13 ani, nu-și mai amintea cum arăta. I s-a cerut să trimită o poză și doi bijutieri au fost puși să compare inelul cu cel din fotografiile lui Strand. Ambii au confirmat că este vorba despre același inel.

Strand și soțul ei, care are 75 de ani, s-au dus la primărie și l-au recuperat. Chiar dacă diamantele mici au căzut, iar aurul s-a pătat, s-au bucurat să recupereze o amintire prețioasă pentru ei. Șansele de a recupera inelul pierdut în toaletă erau la fel de mici ca acelea de a câștiga la loterie.

Citeşte şi: Ce metodă a folosit o stewardesă geloasă ca să-și împiedice fostul iubit să plece în vacanță

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS