16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinCe metodă a folosit o stewardesă geloasă ca să-și împiedice fostul iubit să plece în vacanță

Ce metodă a folosit o stewardesă geloasă ca să-și împiedice fostul iubit să plece în vacanță

O stewardesă geloasă a căutat o metodă prin care să-și împiedice fostul iubit să plece în vacanță cu noua parteneră. Așa că a anunțat că există o bombă la bprdul avionului.

Zborul AR1304, operat de compania aeriană Aerolíneas Argentinas, era programat să decoleze la data de 21 mai 2023, cu destinația Miami. Dar un mesaj vocal a anunțat existența unei bombe la bord. Verificarea avionului a făcut ca acesta să plece cu șapte ore întârziere.

Duminică, poliția a arestat o stewardesă a companiei aeriene. Daniela Carbone, de 47 de ani, este suspectată că ar fi autoarea amenințării. Ea a fost arestată la aeroportul Ezeiza, situat în afara orașului Buenos Aires.

Principala ipoteză a anchetatorilor este că femeia ar fi acționat din răzbunare. Ea avusese până de curând o relație cu un membru al echipajului.

Femeia este acuzată că a folosit telefonul fiicei sale și un program pentru a-și distorsiona vocea. Ea ar fi fost furioasă după ce a aflat că fostul ei iubit călătorea cu o altă femeie spre Miami, unde aveau de gând să petreacă împreună cele trei zile de pauză pe care le au membrii echipajului după zborurile internaționale.

Amenințarea cu bombă a cauzat companiei Aerolíneas Argentinas pierderi de peste un milion de dolari, incluzând costurile pentru evacuarea pasagerilor și reprogramarea zborului către Miami.

Citește și: Bătaie din cauza mediilor neîncheiate între un profesor și soțul unei directoare de liceu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS