13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinLucruri bizare despre sex. Femeile din Babilon puteau rămâne fără ochi

Lucruri bizare despre sex. Femeile din Babilon puteau rămâne fără ochi

Practicile sexuale care s-au întâmplat de-a lungul vremii au provocat o mulţime de contradicţii. Unele dintre acestea erau de-a dreptul bizare, scrie Historia.

Vă prezentăm în cele ce urmează, câteva dintre curiozităţile legate de practicile sexuale care au avut loc încă din Evul Mediu. În trecut, în Roma antică, împăraţii obişnuiau să facă sex cu bărbaţi din categorii sociale inferioare. În acest fel, împăraţii îşi reconfirmau într-un fel sau altul supremaţia, după cum precizează psihologii. Întotdeauna, bărbatul care poseda avea o poziţie importantă în societate. Asta în timp ce bărbatul posedat era de rang inferior, sclav de cele mai multe ori.

Pe lângă cei care obişnuiesc să întreţină relaţii sexuale doar cu alţi oameni, sunt şi o mulţime care preferă diferite obiecte sau jucării care îi excită. Aceştia se numesc plusofili. Ei simt o plăcere incredibilă în momentul în care îşi închipuie că fac sex cu jucării sau obiecte din pluş, explică sexologul şi psihologul Cristian Delcea. De asemenea, explică specialistul, zoofilia se naşte în special în rândul celor care obişnuiesc să stea mai mult în preajma animalelor.

În Evul Mediu, femeile îşi puteau picta organele sexuale

În Evul Mediu, femeile obişnuiau să îşi picteze organele sexuale sau să poarte peruci genitale. În acest fel fie îşi atrăgeau partenerii. Sau, în alte cazuri, ascundeau bolile grave pe care le aveau, precum sifilisul. Într-o vreme, atunci când nimeni nu auzise de silicoane şi alte operaţii estetice de mărire a bustului, travestiţii confecţionau sâni falşi din carne de porc. În unele colţuri ale lumii, precum Brazilia, se mai păstrează o tradiţie ciudată care spune că femeia trebuie să filtreze cafeaua cu ajutorul unor chiloţi pe care i-a purtat deja. Felaţia a fost întotdeauna un subiect tabu. Femeile din Babilon care în timpul acestei practice sexuale răneau organele genitale ale bărbatului puteau fi lăsate oarbe. Bărbaţii aveau dreptul să le scoată ochii.

Citeşte şi: (VIDEO) O fostă profesoară de sport, arestată pentru act sexual cu o minoră

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS