9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) O fostă profesoară de sport, arestată pentru act sexual cu o minoră

(VIDEO) O fostă profesoară de sport, arestată pentru act sexual cu o minoră

-

O fostă profesoară de sport din Pine Island a fost arestată sub suspiciunea de act sexual cu o elevă de 14 ani.
Poliția din Rochester a arestat-o pe profesoara de gimnastică din Pine Island, fiind suspectat de comportament sexual criminal cu un student în vârstă de acum 14 ani, a declarat căpitanul Casey Moilanen.

Lindsey Schneeberger, în vârstă de 24 de ani, este listată ca profesoară de educație fizică la Pine Island, conform www.kaaltv.com.
Potrivit documentelor instanței depuse vineri, Schneeberger se confruntă cu trei acuzații de comportament sexual criminal de gradul I cu un copil sub 14 ani. Presupusa victimă avea 13 ani când profesorul din Pine Island ar fi inițiat contact sexual.

Poliția susține că mama fetei a găsit mesaje text care sugerau o relație nepotrivită.
Poliția din Rochester a arestat-o pe Schneeberger. Presupusele incidente au avut loc la casa lui Schneeberger din Rochester.

Femeia și-a depus demisia

Conform înregistrărilor consiliului școlar din Pine Island, Schneeberger și-a depus demisia pe 16 martie. Aceasta a fost aprobată pe 28 martie.

Superintendentul școlilor publice din Pine Island, Tammy Champa, a declarat că Lindsay Schneeberger este fostă angajată a districtului școlar. „Pentru noi este importatntă siguranța și securitatea elevilor. Am cooperat și vom continua să cooperăm pe deplin cu forțele de ordine.
După cum am menționat, Schneeberger nu mai este angajată a districtului școlar. Ea și-a încetat serviciul pe 16 martie 2023, înainte de depunerea acuzațiilor penale împotriva ei“.

Pe 8 iunie profesoara va fi în fața instanței

Schneeberger lucrează în prezent la Byron Public Schools, potrivit unei declarații a superintendentului Mike Neubeck.

„Astăzi (vineri-n.r.), pentru prima dată, Byron Public Schools a aflat despre acuzațiile penale în curs împotriva Lindsey Schneeberger. Nu au existat acuzații care să implice elevi de la școlile publice Byron. Schneeberger nu este programată să lucreze și nu va avea acces la niciun student. Nu este nimic mai important decât siguranța, securitatea și bunăstarea studenților noștri. Dacă aveți informații legate de această chestiune, sunteți îndemnat să contactați Departamentul Sheriff-ului județului Olmsted.

Schneeberger se listează ca asistent de program Project Kids pe LinkedIn.

În prezent, Schneeberger este deținută la Centrul de detenție pentru adulți din Olmsted County. Un judecător i-a stabilit o cauțiune de 75.000 de dolari. Ea nu are voie să contacteze persoane minore sau să dețină poziții în care are autoritate asupra minorilor.

Profesoara urmează să apară din nou în fața unui judecător pe 8 iunie.

Citește și: (VIDEO) Peste 1.000 de profesori protestează la Târgu Jiu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:00:18

(VIDEO) Craiovean, reținut pentru furt calificat

Un craiovean de 20 de ani a fost reținut,...

ȘTIRI GdS