13.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinVIDEO Shakira, o nouă melodie cu replici acide pentru Pique

VIDEO Shakira, o nouă melodie cu replici acide pentru Pique

Shakira pare că încă are multe de spus legat de fosta sa relație cu fotbalistul Gerard Pique, care a înșelat-o cu Clara Chia, motiv ce i-a condus la despărțire.

După ce cântăreața columbiană l-a crticat în termeni foarte duri pe Pique, în melodia BZRP, aceasta a revenit cu o nouă piesă. Alături de câtăreața Karol G, Shakira a lansat piesa TQG, în care îi mai dă o replica fostului iubit, prin intermediul muzicii.

„Cine a spus că un gol poate fi umplut cu altcineva te minte
Este ca și cum ai acoperi o rană cu machiaj, nu o vezi, dar totuși o simți
Ai plecat, spunând că ai fost peste mine (ayy) și ai o nouă iubită
Ceea ce nu știe ea este că încă mai urmărești toate poveștile mele (n.r. – poveștile de pe rețele sociale)

Iubitule, ce s-a întâmplat? Nu te descurci grozav?
De ce mă cauți? Știi că nu fac greșeli de două ori
Spune-i noului tău copil că nu concurez pentru bărbați
Că ar trebui să înceteze să urască, pentru că cel puțin eu te-am păstrat drăguț“, sunt câteva dintre versurile noii piese.

Pique, nicio reacție

Prin intermediul versurilor cântăreața îi transmite, încă o dată, că nu mai vrea să știe nimic despre el. De asemenea, spune că el este cel care ar fi vrut să se întoarcă la ea. Artista nu a uitat să trimită și câteva săgeți către iubita actuală a lui Pique.

Deocamdată, fotbalistul nu a reacționat în niciun fel la această melodie. Însă, cea anterioară, numită BZRP, l-a deranjat atât de mult încât a declarat că „totul este un circ“. Mai mult, acesta a apărut la volanul unei mașini Twingo. Asta după ce Shakira a spus, în melodie, că el a schimbat un Ferrari pe un Twingo, făcând referire la diferența de valoare dintre ea și actuala iubită a fostului fotbalist al Barcelonei.

Melodia Shakirei, lansată pe 24 februarie alături de Karol G, a adunat deja peste 43 de milioane de vizualizări într-o singură zi.

Citește și: Cei mai singuratici oameni din lume: Tribul sentinelez

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS