22.3 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinUn columbian logodit cu o păpușă din cârpe susţine că aceata este "însărcinată" pentru a treia oară

Un columbian logodit cu o păpușă din cârpe susţine că aceata este „însărcinată” pentru a treia oară

Un bărbat din Columbia susține că a întâlnit iubirea vieții lui – o păpușă din cârpe. Acesta s-a logodit cu păpușa respectivă, iar acum a anunțat că iubita lui este „însărcinată” pentru a treia oară.

A ținut prima pagină a ziarelor, după ce și-a dezvăluit planurile pentru o nuntă de vis cu Natalia. Cei doi au deja un fiu și o fiică, ambii din cârpe. Acum, cuplul îl așteaptă pe cel de-al treilea „copil„, care se va numi Sammy, relatează DailyMail.

Într-un videoclip recent, care a adunat peste 120.000 de vizualizări și 2.194 de like-uri, bărbatul s-a filmat cu Natalia, purtând tricouri asortate pe care scria „Papa de Sammy” și „Mama de Sammy”.

Internauții, șocați de postările bărbatului

Internauții au rămas șocați de postările bărbatului și s-au amuzat teribil: „Felicitări. Un nou membru în familie”, a scris cineva. O tânără l-a întrebat: „Naștere naturală sau cezariană?”.

O altă persoană a spus: „Felicitări frate, aș vrea să fiu atât de norocos”.

Bărbatul și-a confruntat internauții

Bărbatul și-a confruntat internauții, legat de îngrijorările lor legate de relația bizară. El le-a spus urmăritorilor: „Dacă nu ar fi fost păpușile, aș fi fost mai singur decât oricine altcineva. Măcar am ceva. Cu Natalia mea mă uit la televizor și vorbim despre orice. Nu știu cât de mult o iubesc, am rezistat tot anul acesta cu ea”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS