32.6 C
Craiova
luni, 15 iulie, 2024
Știri de ultima orăMagazinRoberto de Niro, jefuit de cadourile de sub brad

Roberto de Niro, jefuit de cadourile de sub brad

O femeie a pătruns prin efracţie, luni dimineaţă, într-o locuinţă închiriată de actorul Robert De Niro în cartierul new yorkez Upper East Side, şi a încercat să fure cadouri de sub bradul de Crăciun. Ea a fost surprinsă de actor şi a fost arestată de poliţie, informează Agerpres.

Femeia a pătruns în subsolul clădirii de pe strada East 65th la ora locală 2.45, iar poliţiştii şi au găsit urme de intrare forţată, potrivit lui Arthur Tsui, purtător de cuvânt al Departamentului de Poliţie din New York.

Femeia, în vârstă de 30 de ani, era cunoscută de poliţie în urma unei serii de arestări precedente pentru jaf, iar ofiţerii au surprins-o în flagrant în apartament în timp ce încerca să fure mai multe obiecte, a spus Tsui.

ABC News a relatat că femeia introducea într-o pungă cadouri luate de sub bradul de Crăciun şi că De Niro, în vârstă de 79 de ani, care era acasă în momentul respectiv, a coborât când a auzit zgomote.

Femeia se află în custodia poliţiei, unde aşteaptă ca acuzaţiile împotriva ei să fie formulate, a spus Tsui.

Stan Rosenfield, un purtător de cuvânt al lui De Niro, a spus că singurul comentariu pe care actorul îl face în legătură cu incidentul este că jaful a avut loc la o locuinţă închiriată temporar.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS