16.7 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinUn cuplu din Irak a divorţat în ziua nunţii din cauza muzicii

Un cuplu din Irak a divorţat în ziua nunţii din cauza muzicii

Un cuplu din Irak a stabilit un record pentru cea mai scurtă căsătorie, după ce au decis să divorţeze imediat după dansul mirilor. Cântecul ales de mireasă nu a fost pe placul familiei mirelui, ceea ce a provocat o ceartă între tinerii căsătoriţi, informează Observatornews.

Melodia aleasă a fost „Mesaytara”, care în traducere înseamnă „Sunt dominant” sau „Te voi controla”. Versurile piesei au fost, însă, luate mult prea în serios de familia mirelui, care a contestat alegerea tinerei mirese.

„Sunt dominant, vei fi condus de ordinele mele stricte” și „Te voi înnebuni dacă te uiți la alte fete de pe stradă”, sunt versurile din melodia lui Lamis Kan care a stârnit polemica între cele două familii.

Căsnicia celor doi miri s-a încheiat cu un divorţ în aceeaşi zi în care s-au căsătorit. 

Se pare că în timp ce mireasa dansa și se bucura de nuntă, familia mirelui nu a fost impresionată, ceea ce a dus la izbucnirea conflictului dintre cele două familii, scrie The Mirror.

Mirele a declarat că s-a simțit profund jignit de muzica aleasă de mireasa lui. Imediat ce nunta s-a terminat, a cerut divorțul.

Nu este prima dată când se întâmplă acest lucru în timpul unei nunţi. Un alt cântec a dus la divorț în Iordania, anul trecut. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS