11.6 C
Craiova
miercuri, 18 mai, 2022
Știri de ultima orăMagazinUn stol imens de păsări a invadat parcarea unui centru comercial din SUA

Un stol imens de păsări a invadat parcarea unui centru comercial din SUA

-

Imagini desprinse parcă din filmul de groază „Păsările” de Alfred Hitchcock au fost surprinse în Texas. Un stol imens a invadat parcarea unui centru comercial. Mii de păsări s-au așezat pe mașini și în copacii din apropiere, spre uimirea și neliniștea localnicilor.

Clienții au rămas blocați în mașinile lor și în magazin, atunci când stolul numeros, în sunete asurzitoare, a coborât în parcarea supermarketului. Un bărbat a filmat spectacolul „înspăimântător” din mașina sa, în timp ce păsările năvăleau asupra vehiculului, iar excrementele lor ajungeau pe parbriz. Imaginile au devenit virale pe rețelele sociale.

Deși nu este pentru prima dată când se întâmplă așa ceva, oamenii s-au grăbit să vadă  în asta un semn de prevestire a morții sau a apocalipsei. 

Păsările – aparent o specie de graur – au fost observate în zonă și în ultimii ani, scene similare fiind filmate și în 2019 și 2020. Specialiștii spun că aceste păsări au tendința de a se aduna în stoluri mari și preferă centrele comerciale și parcările restauranelor de tip fast-food, pentru că acolo există pubele cu resturi de mâncare, copaci și stâlpi de iluminat unde pot să se așeze.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Grecia renunţă la obligativitatea purtării măștii de protecție în...

Grecia a anunțat miercuri că va elimina obligativitatea purtării...

ȘTIRI GdS