21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazin(VIDEO) Cine este băiatul rus care susține că s-a născut pe Marte

(VIDEO) Cine este băiatul rus care susține că s-a născut pe Marte

-

Boriska Kipriyanovich este un un tânăr rus care a derutat oamenii de știință cu inteligența sa, după ce a susținut că s-a născut pe Marte, potrivit The Sun.

Boriska Kipriyanovich, care locuiește în Volgograd, Rusia, a susținut că a trăit pe planeta roșie înainte de a renaște pe Pământ într-o aparentă misiune de a salva omenirea. Iată ce știm despre el.

Născut în 1996, Boris Kipriyanovich, cunoscut ca Boriska, ce înseamnă micul Boris, este considerat un copil geniu.
Mama lui este medic și spune că a știut că este special de îndată ce și-a ridicat capul fără niciun sprijin la doar două săptămâni după ce s-a născut.

Ea susține că el a început să vorbească câteva luni mai târziu și că la vârsta de un an și jumătate era capabil să citească, să deseneze și să picteze.

Uimitor de inteligent

În timp ce Boriska mergea la grădiniță la vârsta de doar doi ani, profesorii săi nu s-au putut abține să nu-i observe talentele incredibile de scris și limbaj, împreună cu abilitățile sale uimitoare de memorie.
Băiatul a susținut în repetate rânduri că anterior a fost un pilot marțian care a călătorit pe Pământ.
Mama și tatăl lui Boriska susțin că nu l-au învățat pe fiul lor nimic despre spațiu în copilărie, dar spun că stătea adesea și vorbea despre Marte, sistemele planetare și civilizațiile extraterestre.

Se spune că fascinația lui pentru spațiu a devenit în curând interesul său numărul unu – și nu a trecut mult timp până când a început să pretindă că s-a născut pe Marte.
Cercetătorii l-au descris drept un tânăr extrem de timid, cu o inteligență peste medie. El a devenit celebru în Rusia după ce i-a uimit pe adulţi cu poveştile sale despre fosta sa viaţă pe Marte, în timpul unei excursii cu cortul, la vârsta de şapte ani.
Cunoștințele sale extraordinare despre sistemele planetare i-au derutat pe experții din întreaga lume, inclusiv pe oamenii de știință.

Boriska susține că Marte a fost aproape distrus de războiul nuclear

Boriska – acum în vârstă de 25 de ani – susține că este de pe Marte, și că a fost trimis pe Pământ pentru a salva oamenii dintr-un război nuclear apocaliptic.
El susține că propria sa rasă de marțieni a fost practic distrusă într-un conflict nuclear cu mii de ani în urmă și se teme că ne îndreptăm acum în aceeași direcție.
Preocupările lui Boriska apar în momentul în care tensiunile dintre SUA și Coreea de Nord ating punctul de rupere din cauza programului de arme nucleare în expansiune rapidă al lui Kim Jong-un, care se extinde rapid.
El avertizează că ne vom confrunta cu aceeași soartă catastrofală ca „poporul lui” dacă nu îi ascultăm avertismentele apocaliptice.

„Copii Indigo”

Boriska spune că nu este singurul copil din spațiul cosmic de pe Pământ, susținând că există și alții ca el care au fost trimiși aici într-o misiune specifică de a salva umanitatea.

El susține că toate sunt reîncarnări și se numesc „Copii Indigo” care au abilități supranaturale și au supraviețuit războaielor marțiane.

Potrivit lui Boriska, mulți marțieni sunt nemuritori și încetează să îmbătrânească la 35 de ani. Sunt foarte înalți, avansați din punct de vedere tehnologic și capabili de călătorii interstelare.

Încă o civilizație pe Marte

Boriska a spus că își amintește de vremea aceea, când avea 14 sau 15 ani. „Marțienii duceau războaie tot timpul, așa că trebuia adesea să particip la raiduri aeriene cu un prieten de-al meu.
„Am putea călători în timp și spațiu zburând în nave spațiale rotunde, dar am observa viața pe Pământ cu avioane triunghiulare. Navele spațiale marțiane sunt foarte complicate.
„Sunt stratificate și pot zbura în tot Universul”.

Boriska ar fi afirmat că Marte are încă o civilizație extraterestră, în ciuda faptului că a suferit o catastrofă nucleară masivă în trecutul îndepărtat.

El insistă că mai sunt multe de descoperit pe Pământ, indicând Marea Piramidă din Giza despre care spune că ascunde mari secrete.
„Viața umană se va schimba când Sfinxul este deschis, are un mecanism de deschidere undeva în spatele urechii; Nu îmi amintesc exact”, susține Boriska.
Boriska explică că catastrofa care s-a întâmplat pe Marte a fost cauzată de un război nuclear purtat între „ființele” care trăiesc acolo.
Au fost doar câțiva supraviețuitori, susține el, care au construit cabane de protecție și au construit noi arme.
Băiatul afirmă că marțienii respiră dioxid de carbon și, dacă uneori vin pe planeta noastră, ar trebui să expire din conductele pline cu el.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:00:16

(VIDEO) Continuă căutarea persoanei căzute în râul Olt

Căutarea persoanei căzută în râul Olt, în zona barajului...

ȘTIRI GdS