5.3 C
Craiova
marți, 19 octombrie, 2021
Știri de ultima orăMagazinA fost tunsă prea scurt la un salon şi a cerut daune de aproape 300.000 de dolari

A fost tunsă prea scurt la un salon şi a cerut daune de aproape 300.000 de dolari

O instanță din India a condamnat un salon de înfrumusețare să plătească daune de 20 de milioane de rupii, adică 271.000 de dolari, unui model pentru o tunsoare greșită.

Tânăra avea contracte cu firme de produse pentru îngrijirea părului tocmai datorită podoabei sale capilare. Însă salonul la care a mers nu i-a respectat instrucțiunile și i-a tăiat părul prea scurt, provocându-i o pierdere uriașă, potrivit instanței, relatează BBC.

Salonul, care face parte dintr-un important lanț din Delhi, poate să facă apel

Salonul, care face parte dintr-un important lanț din Delhi, poate să facă apel, însă nu și-a exprimat nicio intenție în această direcție.

Potrivit autorității pentru protecția consumatorului, tânăra „și-a pierdut contractele și a suferit o pierdere uriașă care i-a schimbat complet stilul de viață și i-a spulberat visul de a deveni un model de top”.

„A suferit o criză psihică severă și traume din cauza neglijenței în ceea ce privește tăierea părului“

„A suferit o criză psihică severă și traume din cauza neglijenței în ceea ce privește tăierea părului. În cele din urmă, și-a pierdut și locul de muncă”, spun autoritățile.

Tânăra a mers la salonul amplasat într-un hotel de lux din capitala Indiei în 2018 pentru a se tunde și a dat instrucțiuni specifice personalului cu privire la aspectul pe care și-l dorea. Însă stilistul i-a tăiat o mare parte din păr, „lăsându-i la spate doar 10 cm din lungime, până la umăr”, conform documentelor instanței.

I s-a oferit un tratament pentru păr gratuit, pentru a compensa greșeala

Când s-a plâns la salon, i s-a oferit un tratament pentru păr gratuit, pentru a compensa greșeala, însă și acesta a fost realizat greșit, iar părul a suferit degradări.

Instanța a subliniat că femeia a suferit pierderi materiale majore, iar traumele psihice au fost, de asemenea, importante, motiv pentru care trebuie să primească compensații pe măsură.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

În stare gravă după ce a născut la 17...

O adolescentă de 17 ani, din Gugeşti, județul Vrancea,...

ȘTIRI GdS