10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinMii de euro cheltuiţi de o femeie din Ucraina, fotomodel pe Instagram

Mii de euro cheltuiţi de o femeie din Ucraina, fotomodel pe Instagram

-

Un fotomodel de pe Instagram, care a cheltuit peste 1.800 de euro pentru modificarea obrajilor, spune că ”nu va mai asculta niciodată medicii”, după ce un doctor a avertizat-o împotriva „riscurilor inerente” ale unui tratament repetat.


Anastasiia Pokreshchuk, de 32 de ani, din Kiev, Ucraina, şi-a petrecut ultimii doi ani administrându-și injecții faciale și crede că – înainte de aceste intervenții – arăta ca un ”hamster”. Primele injecţii cu Botox le-a făcut când avea 26 de ani.
Potrivit Daily Mail, Anastasiia a declarat într-o emisiune televizată din Marea Britanie că este ”mulțumită de aspectul ei” și s-a descris ca fiind „cel mai frumos monstru pe care îl veți vedea vreodată”.

Ea a ignorat sfaturile doctorului Harris conform căruia tratamentul excesiv poate duce la vătămări fizice și psihologice, insistând că este mult mai fericită cu aspectul ei decât era înainte de injecții.

„Înțeleg că este ceva extraordinar. Dar este normal și bun pentru mine, și sunt mulțumită de aspectul meu, nu voi mai asculta niciodată medicii” – a spus femeia.

”Sunt foarte fericită. Mă uit pe pozele mele de acum doi ani și cred că eram urâtă. Poate că nu îți place cum arăți acum, dar poți să schimbi asta fără probleme” – mai spune Anastasiia.

Întrebată de ce nu i-a plăcut înfățișarea ei, Anastasiia a spus: „Nu îmi plăcea fața mea, arătam ca un hamster. Îmi place fața subțire. Eram un hamster; obrajii erau mici”.

Modelul de pe social media, care se mândrește cu 270.000 de adepți pe Instagram, spune că are Botox, dar și alte substanțe în obraji, buze și maxilar.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Accident cu patru victime în Bucovăț. Un autoturism a...

UPDATE: În cele două autoturisme erau 6 persoane,...

ȘTIRI GdS