10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazin(VIDEO) Infractor în serie. Un german a ucis arici, iepuri și pisici

(VIDEO) Infractor în serie. Un german a ucis arici, iepuri și pisici

-

Locuitorii unui orășel din vestul Germaniei au fost terorizați un an întreg de un individ care ucidea cu cruzime arici și alte animale și lăsa trupurile acestora împrăștiate prin localitate.

Polițiștii au reușit să dea de urma criminalului cu ajutorul probelor ADN, însă aceasta a fost lăsat în libertate până la finalizarea procesului, potrivit www.rtl.de

Animalele ucise cu cruzime au început să apară anul trecut, în împrejurimile unui orășel din landul german Hesse. În total, 23 de arici, două pisici și doi iepuri.

Hanne Kolb, directoarea unei asociații de protecție a animalelor, a povestit că era vorba despre două pisici ucise, împachetate cu grijă. „La fel erau și aricii. A fost înfricoșător. Bineînțeles, am presupus că e vorba de o singură crimă, dar au început să fie tot mai frecvente și se întâmplau mereu în Ober-Mörlen. Ți se făcea pielea de găină”.

Poliția a demarat ancheta la începutul verii. Probele ADN i-au dus pe investigatori la ușa unui localnic de 35 de ani din același oraș, unde au descoperit alte dovezi incriminatoare.

În orice caz, polițiștii îl țin acum sub supraveghere pe individul care a ucis animalele și care are deja cazier juridic. Reprezentanții asociațiilor de protecție a animalelor ar prefera să-l vadă după gratii, dar se bucură, totuși, că a fost prins.

Individul riscă o amendă sau până la trei ani de închisoare pentru cruzime față de animale. Nu se știe, încă, ce motivație a avut.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

„U“ Craiova – CFR Cluj 0-1 | Ocazii au...

Universitatea Craiova a pierdut la limită, scor 0-1, partida...

ȘTIRI GdS