11.8 C
Craiova
luni, 23 mai, 2022
Știri de ultima orăMagazinUn șarpe de 3 metri s-a ascuns pe raftul unui supermarket din Australia

Un șarpe de 3 metri s-a ascuns pe raftul unui supermarket din Australia

O femeie din Australia a găsit un șarpe de 3 metri la rafturile cu condimente ale unui supermarket din Sydney. Din fericire, Helaina Alati este antrenată în salvarea animalelor sălbatice, a prins și a eliberat șarpele în sălbăticie, scrie Digi24.

Helaina Alati, 25 de ani, era la cumpărături într-un magazin din Sydney când a văzut un piton lung de 3 metri care ieșea dintre rafturi la raionul de condimente, scrie BBC.

Magazinul este situat în nord-vestul orașului, la periferie, în apropierea unei zone cu multă vegetație. 

„Am întors capul și l-am văzut la 20 de centimetri de fața mea, uitându-se la mine”, a declarat tânăra pentru BBC

Ea a identificat șarpele ca fiind un piton-diamant, neveninos.

„Se uita drept în ochii mei, ca și cum mi-ar fi spus: Poți să mă scoți afară, te rog?”, a mai spus Helaina. 

Şarpele a fost luat şi eliberat în natură

După ce l-a filmat, tânăra a alertat personalul magazinului și le-a spus că îi poate ajuta, dacă au nevoie. A mers acasă, a luat un sac special pentru șerpi, s-a întors la magazin, l-a bătut ușor pe coadă și șarpele s-a strecurat singur în sac. L-a eliberat apoi departe de zona locuită, în tufișurile unde trăiesc multe specii de animale în jurul metropolei Sydney.

Helaina este antrenată în „mânuirea” șerpilor, a salvat mai mult de 20 de reptile până acum. Ea spune că prietenii o numesc în glumă „fata șarpe”, cu referire la o scenă din Harry Potter.

„Ca să fiu sinceră, e cel mai tare lucru care mi s-a întâmplat în ultima vreme, având în vedere lockdown-ul. Angajații magazinului făceau poze” în timp ce Helaina scotea șarpele din magazin, a mai povestit ea.

Helaina bănuiește că șarpele a stat toată noaptea în magazinul în care probabil a intrat prin tavan, unde pitonii-diamant își fac cuib de obicei. „Zeci de oameni au trecut pe lângă el și au luat condimente” din raftul unde se ascundea șarpele, a mai spus tânăra.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Cât de prospere au fost societățile Primăriei Craiova în...

Cât de prospere au fost societățile Primăriei Craiova în 2021. Situațiile financiare vor fi aprobate în ședința de joi a Consiliului Local.

ȘTIRI GdS