11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazin(VIDEO) Funeralii extravagante pentru un câine

(VIDEO) Funeralii extravagante pentru un câine

-

Un câine din Pennsylvania a avut parte de o înmormântare ca la carte, cu tot ce presupune un asemenea eveniment. Imaginile cu patrupedul așezat în sicriu, într-o capelă, au făcut înconjurul planetei.

Pe lângă dragostea nemărginită de care a avut parte în timpul vieţii, acum, Dexter a atras atenţia cu înmormântarea extravagantă pusă la cale de stăpânul său, potrivit New York Post.

Tim Beville, stăpânul câinelui, care este pastor și predicator a spus că având în vedere că în lume se întâmplă multe lucruri negative, pentru o clipă, te poţi opri să zâmbeşti, să zâmbeşti şi să plângi în acelaşi timp”.

Fotografiile cu Dexter într-o ipostază în care puţini se aşteptau să îl vadă au adunat mii de aprecieri pe rețelele de socializare.

Tim Beville stăpânul câinelui: “Apoi s-a întâmplat un lucru uimitor: biserica a început să primească diverse apeluri telefonice de la oameni care au spus că au văzut pozele cu Dexter, apoi au venit la biserică şi mi-au dat diverse obiecte care m-au ajutat să trec mai uşor peste momentul dureros”.
Omagii în memoria cătelului, care s-a stins la vârsta de șapte ani, au venit din lumea întreagă. Anglia, Franţa şi Japonia sunt exemple de țări unde oamenii au fost sensibilizați de această poveste.

Stăpânul animalului, care este preot, a decis totuși ca slujba de înmormântare să fie una privată. Si nu se știe câte persoane și animale au participat la ceremonie.

” Mulțumesc tuturor celor care au ieșit în această seară să-și ia rămas bun de la Dexter! ” a adăugat Tim în postarea sa. „Dragostea este atât de apreciată!”

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

(VIDEO) Ceremonia lopeții, la Spitalul Regional. Olguța a venit...

Astăzi a avut loc ceremonia de „spargere a solului”...

ȘTIRI GdS