21.7 C
Craiova
duminică, 23 iunie, 2024
Știri de ultima orăMagazinVIDEO: Un scafandru a salvat nunta unui cuplu, după ce mirelui i-a căzut verigheta în Lacul Tahoe

VIDEO: Un scafandru a salvat nunta unui cuplu, după ce mirelui i-a căzut verigheta în Lacul Tahoe

-

Marlee și Andrew Kent s-au căsătorit la lacul Tahoe, iar nunta a fost una cu peripeţii, după ce mirelui i-a căzut verigheta în lac chiar înainte de a pune bijuteria pe degetul viitoarei soţii.

Tânărul a avut totuși noroc. Un scafandru i-a venit în ajutor, iar cuplul a rămas cu o poveste de pomină, potrivit www.insider.com.

Marlee a spus că aşa ceva nu e posibil. „Sincer, mi-am spus că așa ceva nu se poate întâmpla”.

Printre scânduri, cei doi au reușit să vadă inelul, strălucind în lacul limpede.

Andrew Kent, mirele, a spus că primul său gând a fost, cât de adâncă e apa şi cât de rece.

Mirii au renunţat la ideea de a sări în apă. Au apelat, în schimb, la un scafandru din localitate, care a venit echipat cu tot ce trebuie ca să recupereze bijuteria.

Phill Abernathy, scafandru, a povestit că miri nu puteau să recupereye inelul: “Apa avea 5 grade Celsius, era nevoie de costum (de scafandru). Am început să mut niște pietre mici ca să-mi fac loc și bineînțeles că apa s-a tulburat.”

Scafandrul a reuşit recuperarea inelului

Bărbatul a descoperit verigheta ascunsă printre pietre și spune că a fost nevoit să dea la o parte un rac pentru a pune mâna pe inelul cu diamant de la Tiffany & Co.

Phill Abernathy spune că a luat inelul cu un cui, l-a ridicat într-o parte, cu grijă să nu-i scape și a reușit. „A fost cea mai frumoasă senzație din lume, când oamenii au izbucnit în urale.”

Verigheta a ajuns până la urmă pe degetul miresei, iar cuplul spune că nu regretă cele întâmplate.

Mireasa a spus că a fost fericită că şi-a recuperat inelul, dar, „în orice caz, e o poveste minunată pe care s-o spunem copiilor noștri într-o zi.
Andrew a spus că avem inelul, povestea și căsnicia şi toate sunt memorabile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

EURO 2024 | România – Belgia 0-2. S-au trezit...

Naționala României a pierdut, scor 0-2, partida susținută sâmbătă...

ȘTIRI GdS