10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinVIDEO: Un scafandru a salvat nunta unui cuplu, după ce mirelui i-a căzut verigheta în Lacul Tahoe

VIDEO: Un scafandru a salvat nunta unui cuplu, după ce mirelui i-a căzut verigheta în Lacul Tahoe

-

Marlee și Andrew Kent s-au căsătorit la lacul Tahoe, iar nunta a fost una cu peripeţii, după ce mirelui i-a căzut verigheta în lac chiar înainte de a pune bijuteria pe degetul viitoarei soţii.

Tânărul a avut totuși noroc. Un scafandru i-a venit în ajutor, iar cuplul a rămas cu o poveste de pomină, potrivit www.insider.com.

Marlee a spus că aşa ceva nu e posibil. „Sincer, mi-am spus că așa ceva nu se poate întâmpla”.

Printre scânduri, cei doi au reușit să vadă inelul, strălucind în lacul limpede.

Andrew Kent, mirele, a spus că primul său gând a fost, cât de adâncă e apa şi cât de rece.

Mirii au renunţat la ideea de a sări în apă. Au apelat, în schimb, la un scafandru din localitate, care a venit echipat cu tot ce trebuie ca să recupereze bijuteria.

Phill Abernathy, scafandru, a povestit că miri nu puteau să recupereye inelul: “Apa avea 5 grade Celsius, era nevoie de costum (de scafandru). Am început să mut niște pietre mici ca să-mi fac loc și bineînțeles că apa s-a tulburat.”

Scafandrul a reuşit recuperarea inelului

Bărbatul a descoperit verigheta ascunsă printre pietre și spune că a fost nevoit să dea la o parte un rac pentru a pune mâna pe inelul cu diamant de la Tiffany & Co.

Phill Abernathy spune că a luat inelul cu un cui, l-a ridicat într-o parte, cu grijă să nu-i scape și a reușit. „A fost cea mai frumoasă senzație din lume, când oamenii au izbucnit în urale.”

Verigheta a ajuns până la urmă pe degetul miresei, iar cuplul spune că nu regretă cele întâmplate.

Mireasa a spus că a fost fericită că şi-a recuperat inelul, dar, „în orice caz, e o poveste minunată pe care s-o spunem copiilor noștri într-o zi.
Andrew a spus că avem inelul, povestea și căsnicia şi toate sunt memorabile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Șapte percheziții DNA la Complexul Energetic Oltenia

DNA efectuează joi șapte percheziții la Complexul Energetic Oltenia...

ȘTIRI GdS