23.1 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinBrad Pitt şi Angelina Jolie, din nou la tribunal pentru custodia celor şase copii

Brad Pitt şi Angelina Jolie, din nou la tribunal pentru custodia celor şase copii

La patru ani de la despărțirea lor, Brad Pitt şi Angelina Jolie ajung din nou la tribunal pentru custodia celor şase copii ai lor, anunţă larepubblica. Brad Pitt contestă acordul din 2018.

Au trecut patru ani de când s-au despărțit Brad și Angelina, unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood, o familie extinsă și aparent foarte compactă. Era septembrie 2016 și documentele de divorț vorbeau despre „diferențe ireconciliabile“ și „abuzul de substanțe și alcool“. S-a ajuns cu greu la un acord între avocați și instanțe şi, în cele din urmă, părea că cei doi s-au reunit, cu greu, de dragul copiilor și cu ajutorul unui terapeut de familie. Dar acum ei fac un pas înapoi.

Brad Pitt vrea custodia comună a copiilor și o cheamă pe Angelina Jolie în instanță. Cei doi se vor întâlni curând în fața unui judecător din California pentru a discuta solicitarea lui Pitt.

„Angelina vrea să fie dreaptă când vine vorba de custodie. Este foarte atentă la bunăstarea copiilor și Brad are mari speranțe că se va găsi o modalitate de a face custodia comună să funcționeze, deoarece amândoi cred în importanța de a avea doi părinți. Pitt a respectat rolul de părinte al lui Jolie, chiar dacă nu a fost de acord cu toate deciziile ei, deoarece știe că actrița îşi adoră copiii și le dorește binele. Dar Pitt mai ştie şi că prezența lui este necesară și vrea să petreacă timp cu ei“, a declarat o sursă apropiată celor doi actori.

Cea care a tensionat relaţia între cei doi foşti soţi pare să fie noua iubită a lui Brad Pitt, modelul german Nicole Poturalski, cu care acesta a petrecut recent o vacanţă la moșia din Franța unde s-a căsătorit cu Angelina.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS