Acasă Magazin Un bărbat a învins cancerul de două ori. Apoi a câştigat la...

Un bărbat a învins cancerul de două ori. Apoi a câştigat la Loto

-


Un bărbat din Oregon a învins cancerul. Şi nu odată, ci de două ori, apoi a câştigat la loterie, potrivit CNN. Se pare că bărbatul are un talisman norocos.

Stu MacDonald cumpăra câte un bilet la loterie în fiecare săptămână şi în fiecare săptămână, soţia sa Claudia îi spunea: „Du-te şi cumpără biletul câştigător!”.
Dar pe 7 septembrie, ea a uitat să-i spună mesajul. El a mers şi chiar a cumpărat biletul câştigător în valoare de 4,6 millioane de dolari.
„Sunt un om norocos,” a spus americanul într-o declaraţie. „Am supravieţuit cancerului de două ori şi uite sunt aici. Este uimitor”.

După ce a plătit taxele, el a adus acasă 1,5 millioane de dolari. Cafeneaua care a vândut biletul a primit de la loterie un bonus de 46.000 de dolari.
Un purtător de cuvânt al loteriei din Oregon a declarat că MacDonald nu este de acord să dea interviuri şi nici să fie fotografiat.
Să câştigi la loterie se întâmplă foarte rar, cam o dată la 300 de milioane de cazuri.

ȘTIRI VIDEO GdS

Râmnicu Vâlcea s-a înfrăţit cu Pretura Ciocana, Chişinău

Râmnicu Vâlcea s-a înfrăţit cu Pretura Ciocana, municipiul Chişinău, după ce ieri, primarul Mircia Gutău a semnat acordul de cooperare şi înfrăţire.