21.5 C
Craiova
duminică, 15 septembrie, 2019
Acasă Magazin Felina care a bătut recordul celor mai multe vizualizări pe Instagram

Felina care a bătut recordul celor mai multe vizualizări pe Instagram

-

O felină măiestuoasă, pe numele ei Vivo a strâns mii de fani online după ce a fost descrisă drept “o parte leu, o parte lup şi o parte om”, scrie Daily Mail.

Vivo e o pisică Maine Coon ce a atras atenţia internauţilor din momentul în care stăpâna sa a început să publice poze cu felina fantastică în urmă cu 2 ani. Într-un timp foarte scurt, pisica a strîns peste 10.000 de urmăritori pe Instagram.

Vivo trăieşte în Guangzhou, China, cu stăpânii săi Robert şi Izabella Sijka. În video-urile de pe Instagram, Vivo poate fi surprins în timp ce işi scutură blana fantastică în slow-motion, ce au atras mesaje de la fani precum “dacă ar exista familii regale pentru pisici, Vivo ar fi regele lor”.

Maine Coon e considerată una dintre cele mai vechi rase de pisici din America de Nord şi a fost declarată animalul statului Maine, SUA, în 1985.
Maine Coon este o rasă de pisică cu părul mediu sau lung. Pisica Maine Coon este foarte activă atât în timpul zilei, cât și pe timpul nopții. Are speranța de viață în jur de 15 ani. Rasa provine din statul american Maine și este cea mai mare ca dimensiune dintre pisicile domestice.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.